O mod iyidir iyiYav durun şimdi forumdan atacaklar bizi :muha:
abi fiyatlar acı ama gerçek yanigerçi ben pazarlık yaparım içerde şişe fiyatı için bi numara çekicez artık
![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Power Of Japan
O mod iyidir iyiYav durun şimdi forumdan atacaklar bizi :muha:
Bu duruma bi netlik koyalım arkadaslar kimler kimlerle geliyor?![]()
bn kesin geliorm. bi kız ark a söledm ama gelemeyebilir tek gelrsem gokhana msj atcam....
Ortakoy de park yeri biraz zor bulunur. Parklar var ama ben pek guvenmiyorum acikcasi. Bence arabayi ulus a park edip oradan taksi ile gitmek daha mantikli zaten 2 3 ytl birsey tutuyor. Ben gittigimde hep ole yapiyorum. Aklinizda bulunsun.
Benim eşim Yan çizdi.
Büyük ihtimal tek geliyorum. Ehliyet sınavından dolayı kaç akşamdır geç yatıyor. Yarında sınav var. Stress atmak için iyi olurdu ama yinede gelmek istemiyor. Kafa dinliycekmiş. Yani bizde sap kaldık![]()
arkadaşlar bi yerde toplanıp gitme fikri ne oldu içerdemi görüşcez yoksa bunuda bi karara bağlasak nasıl olur?
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
valla ben ancak orada buluşuruz diye düşünüyorum.
Kaldı ki ben zaten araçla gelmeyeceğim.
evet toplu gitme fikrini bende destekliyorum. en azından anadolu yakasında oturanlar toplanıp öle geçelim karşıya.
Arkadaşlar kimler arabayla gidicek şimdi karar verildi mi?Bide toplu mu gidicez yoksa orda mı buluşucaz ortak bir karar alsak yavaş yavaş?
anlaşılan orada buluşacağız gibi görünüyor
yarın sabah yoLa çıkıcam. çamLıca - duduLLu gişeLerinden istanbuLa girince aLLah büyük nerden çıkarım biLmiyorum : )
ögLeden sonra 15:00 civarı istanbuLda oLurum. bir arkadaşı ziyaret edicem kadıköyde.. sonra da ortaköye giderim. nasıL gidiceksem : )
görüşmek ümidiyLe.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Arkadaşlar son durum nedir?
ben saat 14:30 - 15:00 civarı maslak atatürk oto sanayide olucam ordanda saat 18:30 - 19:00 gibi de ortaköyde olurum bana katılmak isteyen arkadaşları beklerim![]()
Arkadaşlar tek gelen varmı?Gelmek isteyen var.
Abi ben tek geliyorum. Bu boşluğa bir kişi ekleyebiliriz
Arkadaşlar mecbur araçla gidecek olupta topkapı yada cevizlibağ tarafından geçecek arakadaş varmı bende ona takılsam ?
Fatih abi senin yanın için bir kişi getirebilirmiyim?Kesin olarak?
Abi ı bi ara halledin hemen telefonunu pm den atıyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri