peki davetliler ve yanında getirdikleri 1 kişi ücretsizmi giriş yada neler dahil bilgi yokmu bu konuda ?
Arkadaşlar Melike Hn.a Ulaştım.
10 olan sayımızı 20 ısrarlarıma karşılık maksimum 15 e çıkarabileceğini söyledi. Üzgünüm ama diğer arkadaşlar para ile dahi giremeyecekler. Özel bir parti olduğu için girişlerde isim listesinin dışına çıkılmayacak. Evet. Şimdilik Asıl Liste;
1-Vadi Erdem (Ok)
2-Yıldıray Yıldırım (Ok)
3-Kaan Kaya (Ok)
4-Buğra Karasu
5-Fatih Göncü (ok)
6-Gökhan Yaşdal (Ok)
7-Alper Emre Bağcı
8-Cem Cebeci
9-Mete Erden
10-Fırat Karakoyun (Ok)
ve Yedek Liste
1- Utku Oktay (Bana telefonunu ver !!!)
2-Can Gökçe
3-Serkan Sağır
Asıl listenin en geç yarına kadar gelebileceklerini onaylamaları gerekiyor. Her Şey GP kardeşliği için.
peki davetliler ve yanında getirdikleri 1 kişi ücretsizmi giriş yada neler dahil bilgi yokmu bu konuda ?
Demon Driver|Damien|
bi şi merak ettim, davetliler neye göre tofaş tarafından seçiliyor acaba?:sofeer: :sofeer: :flag:
istesek de gelemeyiz çok uzaklardayız:icon_cry: :icon_cry:
Ahuahuah Brokeback benzetmesine bittim yavYok abi ben gelirsem yanımda bir kız arkadaşla gelirim zaten.
Ama benim durumum yarın öğleden sonra gibi ancak netleşir, ona göre bilgi veririm.
Bu arada şu parti flyer'ında "Bilgi ve guest list için: 0212 283 50 50" yazıyor. Tam ayrıntı oradan öğrenilebilir herhalde.
Peki abi şimdi erdi olmasaydı haberimiz olmayacaktı.
Direk seni mi aradılar erdi. Mail mi attılar?
Şöyle ki ;
Davetiyeler 2 kişilik. Ben şahsen eşimle gellicem. Bi çok arkadaş da eşi veya kız arkadaşı ile gelecek. 2. kişi için de tabi davetiye geçerli. İçerde herşey mi gibi bişiyi sormadım açıkçası. Ama davetli olmayan kimse o gün orada olamayacak. En azından giriş parası vs. vermeyceğiz. İsimleri siteye girip inceleyen pazarlama bölümü tespit etmiş. Sitedeki aktifliğine ve istanbulda olmasına baktık dediler. Yani bizim tarafımızdan verilmiş bir liste henüz yok. Bu akşam netleşirse olmadı yarın sabah Melike Hn. a geçerli listeiyi göndericem. Lütfen acele edelim. Bu arada herkes bana telefonunu gönderirse sevinirim.Erdiye ulaşmışlar yönetici olduğu için. Bu arada herkese mail atmak iin mailleri toplamışlar erdiden. Emin olun size de haber verilecekti. Ama ben tam listeyi göndericem organize edicem diyince şimdilik maili bekletiyolar. Gelmeyecekler kesin haber vrsin arkadaşlar.
Konu Mısafir tarafından (15/02/2007 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Gökhan abi ben geliyorum.Ölmez sağ kalırsak ordayım![]()
benim kız arkadaşım yok yaw ben gelmiyim o zmnsap sap napıcam herkezin içinde
Demon Driver|Damien|
Power Of Japan
1-Vadi Erdem (Ok)
2-Yıldıray Yıldırım (Ok)
3-Kaan Kaya (Ok)
4-Buğra Karasu
5-Fatih Göncü (ok)
6-Gökhan Yaşdal (Ok)
7-Alper Emre Bağcı
8-Cem Cebeci
9-Mete Erden
10-Fırat Karakoyun (Ok)
ve Yedek Liste
1- Utku Oktay (Bana telefonunu ver !!!)
2-Can Gökçe
3-Serkan Sağır
4-Alican Baycan
abi protesto diye sap gelelim o zmn (saplığı protesto )![]()
Demon Driver|Damien|
abi benle birlikte sap gelicek 1-2 kişi daha olmassa hayatta gelmem o partiye yani![]()
Demon Driver|Damien|
1-Vadi Erdem (Ok)
2-Yıldıray Yıldırım (Ok)
3-Kaan Kaya (Ok)
4-Buğra Karasu
5-Fatih Göncü (ok)
6-Gökhan Yaşdal (Ok)
7-Alper Emre Bağcı
8-Cem Cebeci
9-Mete Erden
10-Fırat Karakoyun (Ok)
11- Utku Oktay (Bana telefonunu ver !!!)
12-Can Gökçe
13-Serkan Sağır
14-Alican Baycan
15-Hülya Çorakçı Ertan
15 i tamamladık. Ana listeden gelemeyen çıkarsa yerine yeni adam alıcaz. Yedekler asıl oldu şimdilik. Ana listeden gelemeyen çıkınca hemen bildiricem. Telefonla ulaşabildiklerime soruyorm.
1-Vadi Erdem (Ok)
2-Yıldıray Yıldırım (Ok)
3-Kaan Kaya (Ok)
4-Buğra Karasu
5-Fatih Göncü (ok)
6-Gökhan Yaşdal (Ok)
7-Alper Emre Bağcı
8-Cem Cebeci
9-Mete Erden (GELEMİYOR !!!)
10-Fırat Karakoyun (Ok)
11- Utku Oktay (Bana telefonunu ver !!!)
12-Can Gökçe
13-Serkan Sağır
14-Alican Baycan
15-Hülya Çorakçı Ertan
Mete (GianFranco) Gelemiyor 1 kişi daha alabilriz.
bi sap daha ekleyin listeye. bende orda olmaya çalışcam.
1-Vadi Erdem (Ok)
2-Yıldıray Yıldırım (Ok)
3-Kaan Kaya (Ok)
4-Buğra Karasu
5-Fatih Göncü (ok)
6-Gökhan Yaşdal (Ok)
7-Alper Emre Bağcı
8-Cem Cebeci
9-Fırat Karakoyun (Ok)
10- Utku Oktay
11-Can Gökçe
12-Serkan Sağır
13-Alican Baycan
14-Hülya Çorakçı Ertan
15-Erdem Özbayoğlu
Şu an Kontenjan Doldu. Cem / Buğra ve Emre den Haber bekliyoruz.
oo saplar çoğaldı o zmn bende geliorum da şu neyle gidip gelicez olayını bi halletsek süper olca orda araba bırakmak cehennem azabı partide eylenemeyiz aklımız arabalrda kalır
Demon Driver|Damien|
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri