Ya abi sen nerdeydin?İçerde sordum ama tanışıklık olmadıgı ıcın görüşemedik ya.
Printable View
Ya abi sen nerdeydin?İçerde sordum ama tanışıklık olmadıgı ıcın görüşemedik ya.
partide çekilmiş resimlerde kimlerin bulunduğunu nickleriyle yazsaydınız keşke.uyelerımızı daha iyi tanıma fırsatı buluruz :)
Abi zaten 10.30 du girdik.12 gibi cıktık ama baya bı yer telasındaydık bizde.:)
Herkese Teşekkürler.
Arkadaşların da dediği gibi parti çok da beklediğimiz gibi değildi. Mekan güzel, DJ eleman baya iyi, ulaşım tahminimden kolaydı ama mekanın kalabalıklığı (Vadi çocuk bekliyorum diyodu çıkarken :) ama 6 baba adayı varmış en az. hehe) insanları kolay usandırdı. Orda olanın yarısı kadar adam olsaydı çok eğlenecektik. Yine de orada sizlerle tanışmak gerçekten kendimi çok iyi hissettirdi. Herkesin bir araya gelmesi bile yetti keyfimin yerine gelmesi için. Sizinle sonraki aktiviteye katılamadığım için üzüldüm arkadaşlar. Hatunlarla gelince çokda özgür haraket edemiyor insan. Geldiğimiz mekanı pek tutmadılar ,e bende eğlendirme sözü vermiştim :)
Mangal hadisesini organize etmeye başlayalım yavaş yavaş. Havanın güzel olduğu bi haftasonuna denk getirirsek yüksek katılımlı bi buluşma düzenleriz. Viva GP
Aslında beni kalabalık olayı değil de, DJ sarmadı. Tarzım olan bir müziği yapıyor demelerine karşın çok tekdüze idi. Hatta ben orada çalan elemanı, ısındırma amaçlı çalan, mekanın personeli sandım ilk başlarda:icon_lol: En iyi İbiza'lı DJ diyince daha sağlam müzikler ve yüksek volüm bekledim işin gerçeği :us:
Ama Fiat'ın geçen yıl Yeni Melek'te düzenlediği partideki DJ (Tom Novy) ve atmosfer (sis, ışıklandırma, müzik, büyük panellerde GP görüntüleri vs.) oldukça iyiydi.
Söylendiği gibi parti olayının en güzel yanı tanışıklık oldu benim için de.
Olayın en bomba anı daha en başta patladı. Kapıdan biz 7-8 kişi (erkek) girmeye çalışınca kapıdaki eleman size yardımcı olamayacağım bu kadar erkek dedi..:s17:
Velhasıl zor olan bir olay da o kalabalığın arasından geçip bara ulaşmaktı, ki bi cesaret AWD ve Gianfranco ile cesaretlenip gittik ve başardık. Bi de grup dışı sosyalleşemedik, o da bir ayrıntıydı.:icon_ohmygod:
memnun oldum arkadaşlar, piknik olayına son derece varım...:acim:
aslında arabaları kapının onune yıgmak vardıya hıc aklımıza gelmedı dırek otoparka gırdık :D
abi mekan amma kalabalıkmış öyle yaw :jawdown: , maşallah maşallah fotolar da güzel çıkmış, @Vadinin P logolu tişortta hoşmuş doğrusu :us:
Kapıdaki tanışma güzeldi ya;
-Pardon nick? 8M
Arkadaşlar,
Ben 21.00 sularında ordaydım.
Yemeğe fln katıldım fakat erken çıkmak zorunda kaldım.
Mağlum kız arkadaşım biraz rahatsızlandığı için üzülerek söylüyorum ki aranıza katılamadım.
ama siz eğlenmişsiniz en az bende sizin kadar eğlenmiş kadar oldum.
Saygılarım ve Sevgilerimle,
Serkan ne yemeği yav. Abicim o organizasyonda FİAT ın mıydı. Yani bildiğim kadarıyla bizim aktiviteye Yemek dahil diildi. Yine de bi yemek durumu vardı da biz uyanamadıysak yazık olmuş :) Afiyet bal şeker olsun. Kız arkadaşına geçmiş olsun diyelim. Kalsaydın iyi di tabi .Bir sonraki mangal buuşmasına inşallah tanışırız.
Gökhancım
Fiat'ın yemeğimiydi bilmiorum ama beleş değildi.
Çok fena geçirdiler.Hala acısı var.
Hele Park Vale'ye 20 lira vermek koydu.
Sağlık olsun.
Mangalda görüşürüz.
Kendinize iyi Bakın.
Sen ondan apar topar kaçtın. Hehe. Anlaşıldı şimdi. Ben tüm akşamı bi portakal suyuyla geçirdim. Baştan söylemiştim. Gerçi son zamanlar içtiğim en pahalı portakal suyuydu ama olsun. Zaten öyle bi kalabalık vardı ki elimdekini dökmemek için bi an önce bitsin modeli yaptım sonradan...
ankaraya döndüm bugun. 80ytL benzini zor yetirdim sadece dönüş yoLuna. boLu dagı geçidi fena degiL. ışıkLandırmaLar vs. tamamLanırsa yoL güzeL oLacak. tüneL içinde viraj var 130 ve üzeri hızLarda orada tutunmak zor oLacak. tüneL içi ışıkLandırmaLar NeedForSpeed havası katıyor hem yerde hem yukardan aydınLatınca şık oLmuş : )
Vadi'nin P LogoLu t-shirt'u diyince acaba bir t-shirt baskı işine mi girsek diye bi fikir akLıma geLd : ))
ankara'daki arkadaşLar iLk buLuşmamızda dagıtıLmak üzere anahtarLık tarzı aparatLar bende. buLusma oncesi isteyen oLursa da eLden verebiLirim.
https://www.grandepuntotr.com/erdiyilmaz/anahtarlik.jpg
anahtarlıklar çok güzelmiş nereden nasıl temin edebiliriz acaba?
saygılar