waay!! onları girişte mi topladın ya nasıl aldın okadar hea güzel olur ankta dağıtılır... :)
Printable View
waay!! onları girişte mi topladın ya nasıl aldın okadar hea güzel olur ankta dağıtılır... :)
erdi seninde başına gelmeyen olay kalmıyo. bi hırsız dı bi polis çevirmesi... aman dikkat et kendine...
anahtarlıklardan 1 tanesine göz diktim haberin olsun :)
Sıkıldım ben bu şehirdeeeee:ebebe:
siz :band: :rockband: :dan:
ben :icon_smile_screwy: :type:
ne anladım bu işten:hiho:
erdi anahtarlık bnde istiyorum kardeş logoyu canberk kargoya verirken içine atıver be olurmu?bari onla avunalım..ama biticek bu okul hayırlısı ile istanbuldayız:icon_smile_cool:
Tişört işi fena fikir değil. Üstüne düşelim.
@Erdi taa Ankaralardan gelip anahtarlıkları toplamış inşallah sizde boş durmamışsınızdır Gökhan :icon_lol:
:( yaa uyanamadım ben o işe orada :( Ama şimdiden hafif bi müjde vermiş olayım. Canberk Ankarada anahtırlık için araştrıma yapıyor. Çelik bi P harfi üzerine çalışma başlatıldı. PArdon arkaaşlar yav. düşünemedik fazla.
sağlık olsun @Gökhanım daha iyisini biz yaptırırız artık
parti iyisi ile kötüsü ile puntocu kardeşlerimizin buluşmasına vesile olmuş,sevindim ama orda olamadığım içinde üzüldüm,mangalda daha fazla katılımın olması ve hep birlikte olmak dileği ile...
Tişört olayına bir örnek vereyim istedim gökhan,üyesi olduğum motosiklet gurubunda çanakkale üyeleri olarak yaptırıldı,ön tarafta isim soyisim var kan grubu ve yine nick name mevcut artı logo,arka kısımda ise büyükcene nick name yazılı ve büyük logo
https://img66.imageshack.us/img66/18...0013bh8aa1.jpg
https://img208.imageshack.us/img208/...0016jv0ch4.jpg
t-shirt olayını sponsorla halledebiliriz aslında bulabilirsek tabii..
Nick işi hoş olmuş.Aklımda...
mat olmayan parlak, paslanmaz ,çizilmez metal punto 'p' si olan anahtarlık dusunuyorum gökhan arkadasımlada konuştuk. logolar tamamlanınca araştırmaya başlıycam...:biggrinking: :drunkard:
bu arada belirtiim bu anahtarlık aparatı cok güzel kokular yayıyorarabaya binince resmen parfüm sıkılmış gibi burnu okşuyo...:)
Evet ya ilk gece baya bi aradım nerden geliyo bu koku diye :)