Erdi hoş geliyosun ;) haber ver mutlaka
Printable View
Erdi hoş geliyosun ;) haber ver mutlaka
ERDİ YILMAZ erdiyiLmaz
1-Gökhan Yaşdal
2-Vadi Erdem
3-Yıldıray Yıldırım
4-Kaan Kaya A.W.D
5-Buğra Karasu Bgrays
6-Fatih Göncü Oracle
7-Alper Emre Bağcı Emre
8-Cem Cebeci Civcivx
9-Fırat Karakoyun Bebeto
10- Utku Oktay Utku
11-Can Gökçe Lithium
12-Serkan Sağır Grande
13-Alican Baycan Maviş
14-Hülya Çorakçı Ertan Flu
15-Erdem Özbayoğlu
Son liste budur arkadaşlar. İsimler kapıda olacak. 1 arkadaşınızı bereberinizde getirebilirsiniz. Tek gelecek arkadaşlar varsa bana cepten ulaşsınlar (0505 275 37 94) yanlarına bir kişi bulayım. Ziyan olmasın. Saat 22:00 da başlıyor. Ulaşımla ilgili bilgiler ;
The House Café Ortaköy
Yıldız Mahallesi. Salihane Sokak. No:1
Ortaköy / İstanbul
https://i73.photobucket.com/albums/i222//house.jpg
tek veya cıft gelıcek arkadaslar durumunu belırtısın
+1
yau ben kimseyi simadan tanımam.. :(
gül karanfil filan mı taksak ya da nasıl olsa da karşılaşsak, buluşsak? :D
Arkadaşlar bir daha soruyım kım kız arkadaşları yada eşleriyle gelicek :)Çünkü bir araya gelme durumu olursa sıkılabilirler :)
en iyisi yanında kafa dengi bi arkadaşla gelmek çünkü be öle yapıcam :D:D
Bende teredütteyim ya.Şimdi hep beraber erkek erkeğe muhabbete dalarsak sıkılıcaklar.Yada herkes kız arkadaşlarıyla gelıcek kızlar da sıkılımıycak :)
Fırat biz en iyisi beraber gidelim. ben maltepedeyim haberleşelim istersen.
Bildiklerimi yazayım
ERDİ YILMAZ erdiyiLmaz - Kafa dengi arkadaşla
1-Gökhan Yaşdal - Eşiyle
2-Vadi Erdem - Kız Arkadaşıyla
3-Yıldıray Yıldırım - KızKardeşiyle
4-Kaan Kaya A.W.D - (Meteyle)
5-Buğra Karasu Bgrays
6-Fatih Göncü Oracle (Eşiyle)
7-Alper Emre Bağcı Emre
8-Cem Cebeci Civcivx
9-Fırat Karakoyun Bebeto
10- Utku Oktay Utku
11-Can Gökçe Lithium
12-Serkan Sağır Grande
13-Alican Baycan Maviş(Nişanlısıyla)
14-Hülya Çorakçı Ertan Flu (Eşiyle)
15-Erdem Özbayoğlu
Erdem listede herkes belirlensin bende karar verıcem ona göre.Arkadaşla gelicek olursam haberleşiriz.3ümüz gideriz abi.;)
abi ben ortada kalıyorum yeter yaa!ankarada atraksiyon oluyo ben eskişehirdeyim.İstanbul buluşuyo ben buradayım yeter beee:( nice yıllara diyelim sizlerede iyi eğlenceler.fotoları olayları bekliyoruz..
FİAT la konuştum. Sadece içeri girişimiz "BEDAVA" içerde içki için cepten para vericez yani. İçki fiyatları da biraz tuzlu. Bi iki bira içilebilir lakin. (Zaten arabayla döneceğinizi unutmayın)
Bira.......7 - 10 YTL
Votka (Yabancı) 20-25 YTL
vs. vs. Bilgi vereyim dedim :(
Abi şimdi olay şu ki, ünlü İbiza'lı DJ geliyormuş. Tabi böyle adamları izlemek-dinlemek parayla oluyor ama bu verilmemiş oluyor. İçki fiyatları da alışılagelen İstanbul gece fiyatları, şaşırmadım doğrusu. Tabi yüksekliği konusuna katılıyorum. Genelde bu tür mekanlarda bir bardak votka alıp 3 saatte tüketmek gibi bir huyum vardır :D
Bu durumda, yalnız kurt modunda veya kafa dengi bir erkekle mekanı ziyaret etmek en akıllıcası olacak bana göre :muha:
abi hiç bişey içmesek ayıp olurmu hani içki kullanmıyorum gibilerinden :D zaten çok kalabalık olursa karambole gider içmem ben malum yay alcam :D
yok abicim ne ayıp olcak. Kim kime dumduma. Amaç ordan bi bira şişesi ayarlayıp ayakta dikilmek :) hehe. Kimse içmiyo, cemin dediiği gibi.
fiyatlar gerçekten normal bence zaten araba kullanılacağı için abartmanında anlamı yok yada şöle bişi yaparız orda hepimiz bi loca veya stand da olursak bi şişe absolut açtırırız ki bence fiyatı 300 ytlde dir 10 kişi olsak kişi başı 30 ytl le olacacaktır herkese de 2 bardak votka düşmüş olur
sen adamları palto altında absolut sokmaya teşvik ediyosun iyice :) 300 deme ürkütmeyelim :)
Dün aracı aldığım Fırat otodan mesaj geldi.
Onlarda döner partisi veriyolarmış. Hanımın sınavdan sonra oraya da uğrayıp bir de karnımızı doyuralım :D