ben sahsen bravoya daha sıcak bakıyorum ama diger yanda da dunyaya hukmeden bir italyan tasarımcınun calısması duruyorzor secim...
Bir punto tjet sport kullanıcısı olarak arabamdan cok memnunum, ama 2009 modellerde farkettigim bazı seyleri de soylemem lazım, yanlısım varsa duzeltin lutfen,
1) kadran beyaz degil veya donanım tablosunda belirtilmemis,
2) hi fi muzik sistemi ve bagaj da 12 volt priz ek bir paketle alınıyor,
3) fiyatı baya zamlanmıs ben temmuz 29'da kasko dahil 29000'e almıstım
bunun yanında bravo cidden guzel bir iç tasarıma sahip ve fiyatını da baya bir uygun hale getirmisler yani puntonun fiyatdan dolayı olan cazipliği ortadan kaybolmus.
ozet olarak punto tjet sport hicbir zaman pisman olunmayacak ve cidden surerken mutlu olunacak, keyif alıncak bir araba, ama bravoyla arasında sınıf farkı oldugu da aşikar. Spor bir araba kullandıgını hissetmek istiyorsan punto, konfor arıyorsan bravo dogru tercih olur.
ben sahsen bravoya daha sıcak bakıyorum ama diger yanda da dunyaya hukmeden bir italyan tasarımcınun calısması duruyorzor secim...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Bravonun active donanımı ile GP sport aynı fiyata geliyor ancak activede donanım eksikleri bulunuyor. Motor aynı, alt sınıfın donanımı iyi ama Bravoda üst sınıf bir araç. Durum karışık yani, hafif bi tezat var..
Asıl soru şu, bi alt sınıf full araç mı? Onun üst sınıfı ancak boş araç mı ?
Bu arada herkese iyi bayramlar = ))
Şunu söyleyebilirim grande puntonun 2. elde değer kaybı daha az olacak ve yedek parçasıda bir miktar ucuz olacaktır bu faktörleride göz önüne almanızı tavsiye ederim.
Bravo dynamic + esp pack ile 36bin ytl.yi aşıyor ve ancak sportun donanımına erişiyor. Bu yüzden bravo active t-jet ve GP sport t-jet arasında bi seçim düşünüyorum.
gerçekten zor bi seçim,yerinizde olmak istemezdim
ilk başlarda bravo dış gorunus olarak çok hosuma gidiyordu,ama sanki son 2-3 ayda bişeyler oldu hiç hoşuma gitmemeye başladı...ancak bende sanki ibre bravo dan yana gibi,çünkü daha ust sınıf bi araç...(bu iki araç arasındaki karşılaştırmada)
bu konu uzayıp gider boylesecim yapmak imkansız neredeyse
beni bravoya ceken en onemlı etken puntonun makyaj yemesi olurdu herhalde...
pekı arda abi bu gp sportta spor pedal kiti mevcut mu?
Bi arkadaş araç önerdi, Bravo dynamic t-jet. 11.000km de 28 bin ytl istiyor. Sizce nasıl fiyat ?
iste bu sacma yaa sport araba yap sen koyma spor pedal kit anlamadım gitti.
Bence Punto ama şu 2.el aracın fiyatıda fena değil gibi.
Punto Sport alırsanız ikinci elde satmaya kalksanız çok zarar edersiniz. Hatta satacak adam bile bulamayabilirsiniz. Hem 2 kapı, hem benzinli turbo ve arabanın ne olduğundan çok km de kaç para yakıyor sorusunun sorulduğu bir memleket. Bravo bu açıdan avantajlı gibi görünse de yine de ikinci eli dizel kadar canlı olmayacaktır. Dizel seçeneğini eledik, performans istiyoruz t-jet istiyoruz dedik diyelim. GP de cidden bekar adamı bile yeri gelince zorlayacak bir bagaj sıkıntısı mevcut. Ben olsam ikisinin de dizelini düşünürdüm de, t-jet olacak diyorsanız bravo.
ikinci el bravo olmasa punto derim![]()
GP T-jet düşünürsen bu benim aracım...
Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
Şimdiden hayırlı alışverişler...
Tuncel Sunar
AKIL BIZE SUNULANLAR DISINDA COZUM BULMAKTIR - Anonim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri