Herkese kolay gelsin...
Forum üyesi olmaktan ve yazılanları okumaktan büyük keyif alıyorum..Burada yardımseverlik konusunda da hiç bir sıkıntı yaşamadım..Ancak forumda yaşanan arızaları okumaktan ve kendi aracımda sürekli arıza aramaktan bir acaip oldum...

Her arabanın çıkarabileceği sesleri duysam bile işte 1 yaşını yeni doldurdu daha 6600 km.de ama forumdaki sıkıntılar bende de başladı diye düşünmeye başlıyorum...

Bazen düşünüyorum da forumdan ve yaşanan sıkıntılardan haberim olmasa idi belki daha pozitif ya da en azından objektif bakabilirdim diye düşünüyorum..Hele en ufak ses sıkıntısını yazan insana city motorunu değiştir, amortisörler gitmiş, en az ... liralık masraf var...

Amaç kimseye sitem etmek de değil..Sonuçta bu forum sayesinde kazandığım artıların yanında sahip olduğum bir eksi..Çözüm olarak ta her gün girip okumaya çalıştığım konuları 2 haftada bir okumak olabilir diye düşünüyorum...

Benim merak ettiğim benim gibi forumdaki arızaları ve/veya yorumları okuyarak beğenerek aldığı aracına karşı ufak ta olsa kuşkuyla bakan başkası var mı?

Not:1 ay sonra senelik bakıma gideceğim..Bandırma'daki Kadıoğlu otomotiv hakkında iyi ya da kötü bir şey okumadım..Ama forum genelinde 3-4 servisten başka gözü kapalı araç emanet edilecek bir servis göremedim...Bu da araçla ilgili sıkıntı duyduğum konulardan birisi..