zaimkaan Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu sitenin, ilk üyelerindenim. Hatta, ilk grande punto buluşmasına katılanlardanım. Ankarada yapılan. O zamanlar, bende sık sık takip ediyordum siteyi, ama sık sık sorun okumaktan, ve okuduum şeyleri kendi aracımda aramaktan bi yerde bunaldım açıkcası. Bazı sorunlar var, gerçekten önemli dir paylaşılmalıdır. Ama bazı şeylerde var ki, tamamen yazan kişinin bilgisizliği ilgisizliği, yüzünden sorunmuş gibi yazılıyor. ,Mesela nerde okudum hatırlamıyorum, city direksiyonuyla ilgili bi durum vardı, city modum bozulmuş demiş bi arkadaş. herkez de yorum yazmış bi şeyler sölemiş, sonra okuyuncva görüyüsunuz ki, yazan kişi city ışığının sürekli yandığını arıza gibi düşünmüş. City devreden çıkınca ışık sönecek.... Yok böyle bir şey, yok böyle bi arıza. Sonunda ben kendimce çözümü buldum. siteyi hala takip ediyorum, çünkü burada zaman geçirmek hoşuma gidiyorum. İşi çok iyi bilen arkadaşalr var onların yazdıkalrını okumak hoşuma gidiyor, ama teknik yardım kısmına artık fazla bulaşmıyorum. Sizede tavsiyem, girip okumayın, bi sorun yaşarsanız, girip o konuylai lgili bir şey var mı yok mu diye bakarsınız. ben öyle yapıyorum. Ama şunuda söliyim tekrar, bazı konular var ki, yazılmalı paylaşılmalıi yazılmazsa paylaşılmazsa, zaten çözüm bulunamaz. Burası bi forum, sonuçta insanlar bir şeylei paylaşmak durumundalar. Çözüm önerim, ise rajatsız olduğunu kısımlarla ilgilenmeyin, diğer yerlerin tadını çıkarın.
Yer imleri