Adamlar 6 gün gibi bir süre vermişler imalat için. Bu süre içinde gelen yeni talepleri değerlendirir olursa 35 in yanında, yetişmezse de ikinci Parti olarak imalata verebilriz. Zaten kalıp vs. işleri bitmiş olacağından 3 günü geçmez yeni teslim süreleri. Hem yeni siparişlerinde teker teker yaptırılamayacağını düşünürsek ikinci partinin biraz kalabalıklaşmasını beklemek de akıllıca olur. Siz eft lere devam edin. Sayı telefonla arttırılmaya çalışılacak.
Yıldırayın yerine Eft yaptım Canberk. Garantiden yaptım bu sefer ama. Açıklamada yazıyor. 2 takım diye. Yarın elinde olur. Emeklerin ve özverin için çok teşekkürler. Uğraştın, gittin geldin, vakit ayırdın, hiç bi çıkarın olmadan bu işlerle ilgilendin, üstünden bi de cebinden telefon görüşmeleri yaptın. Tekrar teşekkür ederim. Benim anlatmak istediğim de tam olarak buydu işte. Bu sitenin farkı burada. Tartışmalar ve anlaşmazlıklar kaçınılmaz olarak insanın olduğu her yerde var. Bize düşen dostluk çerçevesinde tüm üyelerin özverisiyle bu birliği sürdürmek. son olarak. VİVVVVVVVAAA GP
Yer imleri