canberk dostum.
biraz önce yarın tarihli eft yaptım.
ben 2 takım istiyorum.
24 ytl. yarın hesabına geçer.
emeğin için çok teşekkür ederim.
eft si belli olmayan arkadaşlarda bir an önce ilgilense iyi olur yarın pazartesi
photoshop soranlar oluyor.....
arkadaşlar benm kafama takılan şu;
bi sorun olur sonradan eski logoları takmak isteriz o zaman nasıl olcak.logoları sökmeden üstüne yapıştırırsak kötü mü olur?
zaten öyle olmayacakmı ? yoksa sökme takma sıkıntılı iş
Canberk eline emeğine sağlık...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
demekki konuyu iyi takip etmemişim.
biraz sıkıntılı olacak ama neyse
evet ya ustune yapıstırsak naısl olur kimisi iyi olmaz diyor cıkartınca nasıl olacak bu konuda fikri olan varmı hadi taktık sonra cıkarmak siteyevbiliriz eri dosnuu yokmu bubunun
ön ve arka orjinal FİAT logoları dikkat ederseniz bombeli bir yuzeye sahip. bunların uzerine arka tabanı düz damla etiket yapıştırırsak 1 ayda arkasına ne surersenız surun kavlar. ayrıca çerçeveden 5-6 mm bi cıkma yapar. yolda yuruyen biri kolayca tırnagını geçirip park halindeki arabanızdan logonuzu söker. reklamcı,etiketçi ve arkadaşımla da konuştu en temiz dediğim gibi olucak..
çok zor değil söküp takmak.
sıkmayın canınızı dostlarım.
peki hang,ielrimi sokeceğiz direksiyon da dahilmi yaw
Koskoca FİAT MARKASI logolarının yapışmasında siyah cift taraflı bant kullanmış... ulustan sipariş etmişler heralde !
merak eden,aklında soru işareti kalan tüm arkadaşlar
son durum söyledir =
1-butun logolarımızda 'p' harfi ,maliyeti en pahalı olan folyodan (nikelaj) dan oluşucak yani bizim fiat çerçevelerinin renginde ve hepsinde background rock siyahı olucak.
2-jantlardaki damla logolar komple sökulucek yerine 'P' damla yapışkanlı logomuzu takıcaz (arkasına hafif 1damla soğuk silikonla) sıkıca tutması için. cunku camur, kar,yağmur vs. için daha dayanıklı olması açısından. [JANTDAKİ FİAT LOGOSUYLA ÇERÇEVE BİRLEŞİKTİR]
3- Ön ve Arka Damla logolarımızı nikelaj çerçevenin içindeki yuvarlak mavi cam olan FİAT Logosunu sökup yerine yerleştiricez.İleride sorular gelmeden ben şimdiden söyleyeyim : ön ve arka çerçevelerin içinde 2-3 tane sert plastik çıkıntı vardır.ve damla etiketin yapışkan yuzeyı düz olduğundan düz yapışmayacaktır. onun için arkasına çift taraflı bant yapıştırıcaz böylece cıkıntılarla logonun arkası düz hizalanmış olacaktır. [İstanbuldaki arkadaşlara Uygulamalı gösterir ]
4-Direksiyondaki FİAT logosunu sökmemiz çok zordur.logonun yanında direksiyonun içine baglı birden çok metal parçaları var. ben denedim çok zor.. direksiyonunuza bıcakla çizikler atıp durursunuz Yazık olur. oraya göre olabilecek en güzel , ve hoş duran 'P' logomuzu , FİAT çerçevesinin içine gelecek şekilde , dışı yüzeyi çizilmez plastik tabakayla kaplı etiketimizi yapıştıracağız.. [Orjinal logo Sökülmeyecek]
5- Gelelim kumandalarımıza... Bu logonun çıkması zor.hatta imkansız gibi.kumandalarımızı çizip , bıçakla parçalamak yerine, ortada duran mavi Fiat logosuna 1 e 1 oturacak şekilde kesilen minik nikelajlı 'P' logomuzu yapıştıracağız.Bugun denedim kendi anahtarlıgımda çok hoş durdu. sonra sökup mm resini tam ölçturdum. orda kaldı foto çekme şansım olmadı.[Orjinal logo Sökülmeyecek]
eft gonderdım tesekkurler ...
cercevesız olsa bence daha guzel oalcak...
Konu Mısafır tarafından (19/02/2007 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
Gunaydınlar,
Canberk 12 ytl'yi havale yaptım. Direk hesabına geçmiştir.
Tesekkürler..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
sabah 10.00 -hesabımda olanlar-
1- (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
2-padawantr (24 YTL ALINDI *2) ANKARA
3-vulas54 (12 YTL ALINDI) SAKARYA
4-eakbaş77 (12 YTL ALINDI) ANKARA
5-AWD (24 YTL - TARAAN PAZARTESİ ALINACAK *2) İSTANBUL
6-Auto engineeR ?
7-Linos (PAZARTESİ ALINACAK) ANKARA
8-ORACLE (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
9-kadoku (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
10-x-troy (PAZARTESİ ALINACAK) İZMİR/ TRABZON ?
11- unik06 (12 YTL ALINDI) ANKARA
12- erdiyiLmaz (PAZARTESİ ALINACAK) ANKARA
13- (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
14- (PAZARTESİ ALINACAK *2) İSTANBUL
15-Emre (ERDİ YILMAZ TARAAN ALINACAK) İSTANBUL
16-blackpunto35 (12 YTL ALINDI) İZMİR
17-Ryu (12 YTL ALINDI) ANKARA
18- pdr42 ?
19- grandekerim ?
20- smtg (PAZARTESİ ALINACAK) İSTANBUL
21-Mehmet D. (PAZARTESİ ALINACAK) İSTANBUL
22- baycep (PAZARTESİ ALINACAK) ELAZIĞ
23-İkcihan (12 YTL ALINDI) ANKARA
24-Ceycaz (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
25- medx (12 YTL ALINDI) BURSA
26-eagle saim (12 YTL ALINDI) İZMİR
27-OzzY (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
28-Shoparr_ (PAZARTESİ ALINACAK)ESKİŞEHİR
29- Replay147 ( PAZARTESİ ALINACAK) ANKARA
30- TSUNAMİ (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
31- Nihat (12 YTL ALINDI) İSTANBUL
32-Etial (PAZARTESİ ALINACAK) ANKARA
33- otoritec ?
Konu canberkkilic tarafından (19/02/2007 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.
bende eft yaptım canberk kardeşim benimkide birazdan hesaba geçer sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin
istanbuldan sevgilerr:sofeer:
Mehmet DOĞANAY
Grande Punto 1.4 Active Rock Siyahı
canberk hesaba havale yaptım 12 ytl. bankamatikten olduğu için nickname çıkmayacak. ismim oğuz özcan. trabzon dan..
adresi pm den yolluyorum.. ödemeli kargo ile gönderirsin.. çok teşekkürler
elinize sağlık:sofeer:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri