emeğine sağlık kardeş herşey için çok sağol var ol
Printable View
eyvallah kardeşim kargoya kadar da yorduk seni.. çok sağol bütün uğraşların için:super:
elene emeğine sağlık. Heyecanla bekliyorum valla
elıme ulaştı canberk kardeş damla etıketler elıne, emeğıne sağlık yapa bıleceğının en güzelini yapmışsın çok sağol site ve kardeşlığimiz adına bırşeyler yapana gönül dolusu saygılar sunuyorum tekrar teşekkurler
foto beklioruz arkadaşlar :)
Logo Az önce Elime Geçti Süper Olmuşlar Emeğine Sağlik Teşekkürler
evet foto bekliyoruz arkadaşlar.
@canberk
kardeşim şimdi geldi kargo. çok şahane olmuş gerçekten, elinize sağlık tekrar.. çok teşekkürker. eywallahFRİENDS
Ankara buluşmada mı alacak bunlarıı :( Yaaaa daha erken isterim ben :D
cidden daha önce alma şansımız olabilir mi? buluşmaya takıp gelelim. Bi de orda uğraşmayalım derim ben. Mümkünse tabii. Yok diyosanız kabul :dry: :o_o: :bawling: :elvis: :boxin: :bore:
@Canberkkılıç eline emeğine sağlık kardeşim, Yıldıray'ın İstanbula dönmesini dört gözle bekliyoruz artık.
Bu arada foto soran arkadaşlar, 14. sayfada Canberk'in eklediği logonun takılışının uygulamalı fotoları var wink: ;)
yaww sökemedim eski logoları, az daha çerçeve kırılıyordu, inanın sürmene çakısını yamulttum. bende fiat logosunun üzerine kendi yapışkanıyla yapıştırdım,, şimdilik sağlam duruyor. acaba bir atma olur mu sıcaktan veya yıkamadan..
direksyondaki sökülmüyomuş kaynak izmir birmot.
sakın dıreksıyonla ugrasmayın. ben yanlıslıkla japon döktum. direksiyonda japon kurudu beyazlastı :( nasıl gıder bu leke? tecrubesı olan varmı?
yaptık bıkere... neyse femoliye guvenıorum yarın ona ugrayacagım..
logoları herkez bı sapasağlam alsın.sonrası için aklımda super bir plan daha var. zamanında la da konuşmuştuk.
süpriz olsun söylemem simdi :D
dreksıyon ve anahtarlığa yapıştırlanları bombelı oldukları için yapıştırdığım halde çirkin durdu o yüzden söktüm dığer logolarıda henuz takmadım
vakıt bulursam onları deneyecem ama emınımçok şık duracaktır
kargo ile ilgili bir sorun yaşanmadı umarım.. herkeze ulastı mı? hiç ses soluk gelmıyoda :S