direksyondakini bende sökemedim
Printable View
direksyondakini bende sökemedim
canberk abı su madalyon gıbı olan cerceve olmadan on ve arka logo ıstıyorum mumkunmu...
Vadi...
Bu yaptırdıklarımız için kalıp yaptırıldı. Adamlar 1-2 tane için kalıp yapmaya yanaşmayacaklardır. Bence bi kampanya yapıp istediğin ölçüde 20-30 kişi toplarsan yaptırmak mümkün olabilir.
elımızdekılere bı bakalım ozaman duruma gore gerekırse bı kampanya yaparız...
canberk kardes ikinci eftyi yaptım buugn gelmiş olması lazım kontrol ettinmi bana haber edersen sevinitim
akşam buluşma işinde bir gelişme var mı?.
Kimle kimle haberleşip bize haber verecek..
18.30 - 19.30 arası Armada Buluşma var arkadaslar. Otopark buluşup yukarıya restaurant bölume cıkılacakmıs. Duyduk duymadık demeyin...
Ben cıkıyorum simdi...
canberk hocam logolar elinize geçtimi , ne zaman yollarsınız ?
istanbul dısındaki illere buyuk bır aksilik çıkmassa salı gunu (karşı ödemeli) adresini pm den atanlara kargo yapıcam.
@ ...bugun konustuk abıyle, yarın ıstanbul ıcın olan takımları ona verecegim.
@izmire gidicek olan takımlar blackpunto35 'ın adresıne yollayacagım.
@pdr42 abicim sen dan alıcam dedın. fakat ıstanbula abıyle beraber gıdıcek logolar. senın 2 takımı yarın abıye verıyorum o a ulaştırır..
@ abi pisman olmayacaksın. sen arabana yapıstır sonra gör :)
yarın sakarya,trabzon,elazığ,bursa,eskişehirdeki arkadaslarada kargo yollayacagım yurtiçi yada aras olabılır. tam emın degılım.kargo işini tamamladıktan sonra soylerım.
haberınız olsunnn :)
tamam kardes ben la konustum baana gp kartla ulastıracak tesekkür ettim.
eyvallah kardeşim bekliyorum heyecan ve sukunet içerisinde:super:
Dün akşam canberkkilic'ın aracında inceledik. Güzel duruyor hakikaten, havalı olmuş! Ve çok da kaliteli, kolay yıpranacak, bozulacak bir şey değil! ;)
Ben kendiminkini aldım ama takmak için buluşmayı bekleyeceğim sanırım...
logolar çok güzel olmuş nikelaj kısmı güzel parlıyor ben almadım ama gerçekten emeğine sağlık bu uğurda direksiyonunu zedeledin gene de yılmadın helal sana
kobay araçlar canberkkılıç 1. femoli 2
canberk adresim
iş adresim her saat buradayım sonuçta
yükseliş ege ltd. şti. ( tepe mobili )
tuna üsküdar
anadolu caddesi no: 29 bayraklı / izmir
0232 461 35 06
adresi yukarıdaki gibi yazarsan kargo elime çok kolay gelir
Arkadaşlar Logolardan elinde fazla olan veya sipariş ile alabileceğim kimse varmı?
logoların son durumu nedir. araç üzerinde hiç foto yokmu ?
vadinin isteğine katılıorm, çerçewesiz olursa ben de warım.
bunun için de isteyen listesi hazırlanabilir farklı bi başlık altında
:))
takımların ambalajı uzerınde teker teker nickinizi yazdım
Baycep ve medxr hariç butun logo takımlarını yurtiçi kargo ile karşı ödemeli yolladım. istanbula gidicek logolar (yıldıray abıye verdım) izmire gidecekler blackpunto35 adresıne yolladım.ankaradaki arkadaslar, logo takımları buluşmada dagıtacagım.bulusmaya 2 saat geç katılıcagım kusura bakmayın..
Baycep= pm den adını soy adını yazmayı unutmustu = imzanda yeni gördum yarın halledıcem. (yurt içi kargo)
medxr= Görükle yi yazmayı unutmusum adres bulunamadı dendı. senınkınıde yarın halledecegım. (yurtiçi kargo)