kardes ben eftyi simdi yaptım
ama bana gonderme ankaradaki arkadas kimdi dagıtacak olan benim anlkaraya gelme durumum var gelirsem ondan alırım gelemezsem ben haber ederims ana olur dimi bi problem olmaz
Printable View
kardes ben eftyi simdi yaptım
ama bana gonderme ankaradaki arkadas kimdi dagıtacak olan benim anlkaraya gelme durumum var gelirsem ondan alırım gelemezsem ben haber ederims ana olur dimi bi problem olmaz
canberk kardeşim hesap ayrıntısı için teşekkürler.
EFT'yi az önce yaptım dostum, öğleden sonra hesabında olur.
Teşekkürler :)
yaptırmışken bi de aynı logolu anahtarlık yaptırsaydık keşke,
tühh, güzel olurdu yawwww8P :ebebe:
canberk, kardeşim hesabı güncelleyip siteye yazarmısın.
kimlerinki hesaba geçmiş bilelim.
benimki geçmediyse tekrar işlem yapayım.
Canberk 16:00 gibi okuldan çıkıcak. Eve dönünce güncelleyecek. Bu akşam 30 u bulursak yarın gidip alacak logoları. Göndermeyenler lütfen göndersin.
Canberk az önce hesabına bende eft yaptım listeye benide eklersen sevinirim.
Havaleyi yaptım canberk dostum.Emre Ayvaz!
simdi pc basına yeni geçtım bakıyorum hesaba....
eft kapandimi?
siparişi veriyim mi bekliyim mi??
Canberk 30 u bulmuşuz :) yarın basmaya gidiyoruz demektir. Problem yok diimi ? Arkadaşlar bu gün tüm eft ler bitsinki en geç yarın sabah canberkde olsun. Bi an önce bitirelim bu işi.
benced yapanlar yaptı listede ben yapamadım sorun var bekleyin diyen olmadığına göre bence hemen işleme koyulmalı diye düşünüyorum yarın yani en geç 8O
eftler bildiğim kadarıyla 15.00'a kadar yapılabiliyor.. bu saatten sonrakiler bir sonraki iş gününe aktarılır.. havaleler ama 24 saat yapılabilir.. bilginize..
şimdi arıyorum 35 kişilik istiyorum
@ [abi seninkini 24 ytl 2 takım almış saydım]
kusura bakmayın.yarına kaldı benim eft.bi sorun olurmu.tekrar özür
35 Arabalik Logo Lara şuan Dan Itibaren Start Verildi!
En Geç Pazartesi Günü Logolar Bitmiş Halde Bana Teslim Edecekler. Hepinize Teşekkur Ederim...
FRİENDS
@ yıldıray abiye tabiki guvenıyorum fakat 2 adet istemişti oyuzden adet karışıklıgı çıkmasın dıye sordum
abi bi kaarışıklık var sanırım.ben bir takım istediğimi hatırlıyorum ama.sen yinede bi bak
uff pazartesi çok geçmiş yaw bende c.tesi buluşup gökhanla fln takarız diyodum :( neyse beklicez artık sabırsızlanıyorum...