tabii ki değil bende aynı şeyi savunuyorum çünki hiç bir müşteri haklı olarak bana dır dır yapmadı o servisteki çalışanlarda müşterisine değer verip iş ahlakı ve ciddiyetiyle görevlerini yapsalar dı buna gerek kalmazdı
Printable View
ben şu mantığı anlamıyorum zamanında banada yapıldı bu tür sözler benim puntomda sorunlar oldu olmadı değil hepsi halloldu haa puntoyu sattım yeni bravo aldım ama keyfe keder aldım öncelikle motor için aldım beni taıyanlar bilir fıat markasını severim ama körü körüne değil pek çok sorunu burda ilk ben dile getirdim çözümünüde yeri geldi fıat müşteri hizmetleriyle servislerle satış müdürleryle kavga ettim istanbula her gittiğimde merkeze gidip hasan ümit beyle görüştüm sorunlar ve site için hiç gocunmam üzülmem beni tek üzen ne biliyormusunuz FIAT SANA PARAMI VERİYOR ORDAMI ÇALIŞIYORSUN VB ......boş çirkin abuk subuk laflar bu tür lafları lütfen kullanmayalım arabalarımız sorunsuz değil servislerimiz mükemmel değil ama bu lafları ettirecek kadar kimse de kör değil
sorun yaşadığım bir servise, güvenmediğim insanlara ve benim güvenliğimi, sağlığımı "tamir edildi" deyip te tehlikeye sokan, sonrasında sorunlu araçla beni trafiğe salan insanlara tekrardan sağlığımı maddi nedenlerden dolayı tekrardan emanet edilmesi kadar aptalcası olamaz (..bence), bunun doğru olduğunu savunmuşsun!?....
bence hatası kusru olanların konumları tekradan gözden geçirilmeli. tekrardan görevlerini yapmaları istenmesi yerine...
benimde başımdan böyle bir olay geçti ( forumda ki yeri... )ve aynı servise gitmedim gereken şikayetleride yaptım BUREMİR arkadaşımızın dediği gibi aynı servise gelseydiniz dendi ... bu mantık değişmeli bence...
Ben bu mantığı savunduğum için değil sorun onlardan kaynaklandığı için söylüyorum yanlış anlaşılmasın nedenine gelince bu tip olaylarda hatalı olan servis ve çalışanları kusurlarını kabullenmemektedir bi nevi çamura yatmak da diyebiliriz onun için ikincisindede oraya gidecek ve onların hakkından geleceksiniz gerekli şikayetlerinizi de yapacaksınız yoksa bu yerlerin üstüne gidilmezse aynı gevşeklikte devam ederler