Sayfa 9/10 İlkİlk ... 5678910 SonSon
181 sonuçtan 161 ile 180 arası

Konu: Grande Punto Seri 2

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dynamiclerde arka cam standart oluyormuş konsulda öyle vay anasını..
    harbiden yaw. en çok da o koydu bana

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Sorma sonradan yapayım diyorum bu seferde orj olmayacak kıllanırım ..

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı akin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi 4 yaşındaki golf 30 bin ytl ediyor çok merak ediyorum.2004 golfleri arattım o fiyatta bir araç yok gibi.Ayrıca Wv'nin serviste fiyatları süper ötesi işte Wv almamak için en önemli gerekçem budur benim.Astra olayına gelince orası bambaşka bir vaka bence.Opel öyle bir satış politikası izliyorki 2.el değerleri yerlerde sürünüyor araçların.38 bine satılan vectraların 2.el değerleri şu an 22-23 bin civarında olacak şeymi.30 bin ytl'ye satana kadar geberdim 9500 km deki arabayı süper temiz sıfırdan hiçbir farkı yoktu.Astra'larda aynen böyle işte hiçbir değeri yok..
    Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
    Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası

orjinal bir 2004 fsi golf un fiyatı 30 civarındadır.aynı sitede düzgün arama yaptırırsan daha birçok ilanla karşılaşırsın.araç piyasasında ikinci elde en az zarar edilen araçlar bunlardır.ne yazık ki gp ve bravolarda zarar çok daha fazla.bu da sanırım fiat ın kuş serisi imajından.

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

yaw peki şunu sorcam bu fiyatları istiyolar da satabiliyolar mı ??

ben de vw grubunu sewerim mesela seat toledoyu araştır istersen 27 ye kadar çıkan fiyatlar var yalnız elden ancak 20 civarı olanlar çıkartabiliyo...

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

arkadaşlar bir şeyi karıştırıyorsunuz,arabasına isteyen istediği fiyatı istesin,alıcının vericeği para onemli...yoksa emin olun 40000 ytl yede gp vardı...

SERDAR OĞUZ
    SERDAR_AJZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33AJZ21
    Edilen teşekkür: 51

arkadaşlar 2009 model seri 2 puntomu az önce servisten aldım.arabam active model.iç kalitesi çok süper olmasada dualogic kit gerçekten harika bişey.ne geri kaçırma ne vites geçişlerini hissetme hiçbir şekilde rahatsızlık duyacağım bir durumla karşılaşmadım.herkese teşekkürler..

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

iyide satmışmı bizim ülkemizde herkesin malı kıymetlidir isteyen istediğine satar alan varmı bakmak lazım alırken kuş serisi imajı değilde satarkenmi kuş serisi bu araçlar alınırken ilk başta yav bunlar kuş serisi türevi bu parayı etmez demeyipte satraken kuş serisi demek tuhaf kuş muhabbeti herkesin ağzında sanki tofaş kuş yaparken reno ne yaptı veya diğerleri haaa ben kesinlikle bu kuş seriisnde tofaşı savunmam yıllarca eski teknolojiyi sattı ama artık bitti bırakıp önümüze bakalım bence kendi malımızın kıymetini düşürmeyelim

8. Bu mesajı için 4 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben kuş serisini de küçümsemem. şu an çıkın yollara. uzun yollara. nereye giderseniz gidin o kuş serileri hala büyük işler yapıyor...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur onur
    doc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

arkadaşlar 16 inch "take off" ve benzeri çift renkli alaşım jantlar için birmot'ta işçilik dahil 650 ytl ve 12 taksit dediler.

benim fun yarın birmot'a iniyor ve üzerindeki jantlara dokunmadan değiştirmeyi düşünüyorum. çok güzel seçenekler var. ama üzerindeki janta çok para vereceklerini zannetmiyorum. üzerinde gelecek olan 16" grab alaşım jantlarla ilgilenen olursa iki tarafı da zor durumda bırakmayacak şekilde anlaşabiliriz yalnız jantları almak için benimle ostim birmot'a gelmesi lazım

bu arada aracı alırken yararlandığım indirimlerden de bahsedeyim biraz faydam olsun

1 yıllık kasko hediye
    2000 yılından sonra bir 0km fiat sahibi olduğum için %1 indirim
    paro'lu kartla 500 ytl alışveriş-fiat araçlarda 1000 ytl indirim (aradan bir de orta karar laptop çıkardım bu bahaneyle)
    bir miktar tanıdık indirimi

sadece world kart sahibi olduğunuzu söyleseniz bile kafadan %2 indirim yapıyorlar.
    bugün bir başka şirketten arayıp 1,4 fire active fun'ı 24.600'e bırakacağını söyledi. ben daha ucuza aldım tabi. yarın yeni kampanya girecekmiş zarar etmemiş olsam bari..

gökay okşar
    rs4444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 9

merhaba bende 2009 model 1.4 fire dynamic arabamı dün aldım.ilk puntomuz çok beğenerek aldık.bu sitenin çok faydası olduğunu söylemek isterim.arabanın alınmasından önce ve sipariş verildiği süre içinde sürekli bu sitedeki yazıları okudum ve çok katkısı oldu.arabayı almadan bir çok özelliğini iyi ve kötü yanlarını öğrenmiş oldum.tecrübelirinizi burda paylaştığınız için teşekkür ederim.

bu forumun üyesi olmaktanda ayrıca çok mutluyum.............

ve pazar günü İzmir buluşmasın da arabamla ordayım.........

13. Bu mesajı için 9 kişi rs4444'ye teşekkür etti:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Her ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar. Fotoğraflarını garaja bekleriz.

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı rs4444 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bende 2009 model 1.4 fire dynamic arabamı dün aldım.ilk puntomuz çok beğenerek aldık.bu sitenin çok faydası olduğunu söylemek isterim.arabanın alınmasından önce ve sipariş verildiği süre içinde sürekli bu sitedeki yazıları okudum ve çok katkısı oldu.arabayı almadan bir çok özelliğini iyi ve kötü yanlarını öğrenmiş oldum.tecrübelirinizi burda paylaştığınız için teşekkür ederim.

bu forumun üyesi olmaktanda ayrıca çok mutluyum.............

ve pazar günü İzmir buluşmasın da arabamla ordayım.........
    buluşmaya bekliyoruz

Kemal ÖZTÜRK
    jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 N 45XX
    Edilen teşekkür: 75

Alıntı doc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 16 inch "take off" ve benzeri çift renkli alaşım jantlar için birmot'ta işçilik dahil 650 ytl ve 12 taksit dediler.

benim fun yarın birmot'a iniyor ve üzerindeki jantlara dokunmadan değiştirmeyi düşünüyorum. çok güzel seçenekler var. ama üzerindeki janta çok para vereceklerini zannetmiyorum. üzerinde gelecek olan 16" grab alaşım jantlarla ilgilenen olursa iki tarafı da zor durumda bırakmayacak şekilde anlaşabiliriz yalnız jantları almak için benimle ostim birmot'a gelmesi lazım

bu arada aracı alırken yararlandığım indirimlerden de bahsedeyim biraz faydam olsun

1 yıllık kasko hediye
    2000 yılından sonra bir 0km fiat sahibi olduğum için %1 indirim
    paro'lu kartla 500 ytl alışveriş-fiat araçlarda 1000 ytl indirim (aradan bir de orta karar laptop çıkardım bu bahaneyle)
    bir miktar tanıdık indirimi

sadece world kart sahibi olduğunuzu söyleseniz bile kafadan %2 indirim yapıyorlar.
    bugün bir başka şirketten arayıp 1,4 fire active fun'ı 24.600'e bırakacağını söyledi. ben daha ucuza aldım tabi. yarın yeni kampanya girecekmiş zarar etmemiş olsam bari..
    Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanmanız dileklerimle ...

Uğur Eray Tahta
    ByRaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

gökay okşar kardeşim arabayı ne kadara aldığını söliyebilirmisin? çünkü bende aynısından almayı düşünüyorum.. Birde resimlerini koyabilirmisin? Göstergeler falan da olursa güzel olur..

ALTAR KILIC
    Kurallara uymadığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır! ALTARKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 5

arkadaşlar yeni seri gp 2 leri alıyorsunuz ama fiyatlarını yazmıyorsunuz
    lütfen fiyatları ve indirimlerinizi de detaylı yazar mısınız?
    şimdiden teşekkürler...

Gky Akkoc
    FeaRLeSsHunTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 115

Güzel olmus seri II,fiyatıda güzeldir tabi

cengiz akyol
    Buremir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 278

arkadaşlar laf aramızda bu değişimi daha çok istedikleri gibi satılmayan 3 kapılar için yaptılar aramızda kalsın benden duymadınız )

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar laf aramızda bu değişimi daha çok istedikleri gibi satılmayan 3 kapılar için yaptılar aramızda kalsın benden duymadınız )
    Cengiz bence GP 3k, piyasada en fazla satılan 3k lardan...

ertan yıldırım
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz

şu piyasda 3 kapı gp den fazla satan hangi sınıf olursa olsun araç yok görmedim duymadım corsa fena satmıyor ama ne clıo nede 207 bukadar satmadı diğerleride fazla satmadı

recep volkan öner
    byrvo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35 RV 755
    Edilen teşekkür: 71

Alıntı buremir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gp 3 kapılar şaşal su gibi satılıyor. İzmirde her yerde görmek mümkün. Tabi en sevimlisi benim ki o başka
    hmmmmmmmm......

Green

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 5678910 SonSon