Sayfa 7/10 İlkİlk ... 345678910 SonSon
181 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Grande Punto Seri 2

ALTAR KILIC
    Kurallara uymadığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır! ALTARKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 5

her ne kadar bir gp kullanıcısı olsamda... ek paketlerle ve yenileştirdik dedikleri ufak tefek eklentilerle 35000 ytl ye fiat markalı bir aracı satmaya kalkışıyorlarsa. sanırım ikinci arabam japon devi olan honda civic olacak.fiat bir türlü şu fiyat politikasını ayarlayamadı gitti. honda 8 hava yastıklı yeni model civic i 33500 ytl den satıyor yahu... aradaki kıstaslamayı zaten gidip yaptığınızda inanın ikinci arabanız kesinlikle gp olmayacaktır.fiatın biraz şu fiyatlamalarına dikkat etmesi gerekiyor..haksız mıyım arkadaşlar...

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı ALTARKILIC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ne kadar bir gp kullanıcısı olsamda... ek paketlerle ve yenileştirdik dedikleri ufak tefek eklentilerle 35000 ytl ye fiat markalı bir aracı satmaya kalkışıyorlarsa. sanırım ikinci arabam japon devi olan honda civic olacak.fiat bir türlü şu fiyat politikasını ayarlayamadı gitti. honda 8 hava yastıklı yeni model civic i 33500 ytl den satıyor yahu... aradaki kıstaslamayı zaten gidip yaptığınızda inanın ikinci arabanız kesinlikle gp olmayacaktır.fiatın biraz şu fiyatlamalarına dikkat etmesi gerekiyor..haksız mıyım arkadaşlar...
    Eğer B sınıfı diğer araçlar da aynı donanımlarla 35000YTL ye geliyorsa haksızsın
    Ben 3 defa punto aldım, memnunum.Fiat ın aynı sınıfta diğer markalardan hiçbir eksiği yok.Bazı avantajları ve dezavantajları olabilir tabi.Bu tüm diğer markalarda da böyle...

Honda Civic beğendiğim bir araç ama iç mekan kalitesini bir miktar daha arttırması gerekiyor...

3. Bu mesajı için 2 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

33.500 e satılan civic yok. Baz donanımı bile 35.200 YTL. Bununla da 35.000 lik GP arasında Güvenlik,donanım ve performans olarak tam bir uçurum var.

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

hiçbir fiat ın 35000 ytl etmeyeceğine inananlardanım.buna yeni bravo da dahil.aracımı 24650 ytl ye almıştım ve bu paraya alınabilecek en iyi aracı aldığıma inanıyorum.ama rakam 35 000 e geldiğinde ikinci el değeri ve kalitesi tartışılmayacak modeller olan golf ve yeni astra yı tercih ederim.

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbir fiat ın 35000 ytl etmeyeceğine inananlardanım.buna yeni bravo da dahil.aracımı 24650 ytl ye almıştım ve bu paraya alınabilecek en iyi aracı aldığıma inanıyorum.ama rakam 35 000 e geldiğinde ikinci el değeri ve kalitesi tartışılmayacak modeller olan golf ve yeni astra yı tercih ederim.
    katılıyorum..

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı Korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    33.500 e satılan civic yok. Baz donanımı bile 35.200 YTL. Bununla da 35.000 lik GP arasında Güvenlik,donanım ve performans olarak tam bir uçurum var.
    bence karşılaştırmada yapılan en büyük hata bu zaten sırf GP içinde değil bi çok karşılaştırmada...

fiyat ve isim, donanım motor güvenlik hep 2. planda kalıyo...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

cagatay gul
    cartman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    45 HC 645
    Edilen teşekkür: 18

bende 35000 ytl olsa gp alırmıydım bi düşüneyim sanırım almazdım.
    vw golf ten yana olurdu tercihim

ERCan Bütün
    ERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 336

allah allah magdem fiatı beyenmıyorsunuz almasaydınız arkadaslar bunları buralara yazıcagınza anlamadım ben.bir arabadan ne beklıyorsunuz anlamıyorum sankı biri size zorla fiat aldırdı da buralarda hayıflanıyorsunuz ve markayı kotuluyorsunuz bunları almadan once bılmıyormuydunuz anlamadım ben.fiat soyle fiat bole sankı bız aldırdık...
    Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Ercan yanlız eleştirilen yeni seçeneklerin fiyatları, yani aldığı arabadan şikayet eden yok.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

faruk ruzgar
    ruzgar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 4

bu aynı tofaşın kuş serisine donecek sanırım ondada durmadan harf ekleyip sattılar
    punto bence gercekten cok ıyı benım hosuma gıden bır arac severek kullanıyorum
    bır dusunun gp ler ılk cıktıgında kımse yuzune bakmamıstı aracın fıyatı yaklasık 3 sene hıc degısmedı ama sımdı bakıyorum heryerde bır GP goruyorum buda guzel ama gercekten aynı arabaya bıraz degısıklık yapıpda ucuk bır fıyat cekmek banada hos gelmedı fıat ı kotulemek degıl tabıkı kotulemek ısteyende bı ton mazeret bulur bız bu degısıklıklerı saten yapıyoruz aracda bencede arkadaslar GP 2 nın fıyatı yuksek geldı bana ...

Şakir Yalçın
    makineman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 92

Arkadaşlar fiyatlar yükselmiş diyorsunuz da. Ben aracımı 16"Jant + Spor paket ilavesiyle 36000 YTL'ye almıştım. Aynı paraya şu an almaya kalksam sadece spoyler ve marşpiyer olmayacak bunun yerine Blu me+Hız sabitleyici+yağmur sensörü eklenmiş olacak. Bence fiyatlarda yükselme falan yok.
    Konu makineman tarafından (02/09/2008 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım hatası

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

35 ytl verip neden astra golf ve gp karşılaştırılır neden bravoyla çok methettiğiniz astra golf civic donanım motor güvenlik ve diğer yönlerden karşılaştırılmaz gp ile astra golf vb... aynı sınıftaydı demi 35 ytl verip dolu dolu bir aracamı binilir yoksa baz donanımlı başka bir aracamı binilir fıat bu paraları etmez diyorsunuz sanki golf astra bu paraları ediyor servislerde adamı nasıl kanırtıyorlar haberiniz yok galiba valla ben 3 aydır biniyorum bravoma ne tıkırtı ne çıtırtı 1.4 150 hp basınca gidiyor basınca duruyor isteyen gidip 1,6 100 hp golfe 1,3 75 hp astraya (bu motoru fıat veriyor ) 1,6 ve 1,8 hondaya para verir vergileri servisleri gelincede vay anam vay derler en ufak bir parça değişiminde görürüz ben bunları yazarken işkembeden sallamadım diğer markalrı kötülemem söz konusu olamaz fıat benim bababmın değil gün gelir bu araçlarada binerim ki bindim ama kızdığım nokta şu diğerleri nasa tarfından üretiliyor fıat 3, sanyide üretiliyor şu rekabet ortamında kusura bakmayın ama mercedes bmw ferrari porsche maserati vb... araçlara binmedikten sonra astra şöyle golf böyle gp bu parayı etmez demiyin çünkü her sınıftaaki araç hemen hemen birbirirnin aynısı hatta çoğu aynı banttan çıkıyor örnek verilebilir istenirse çok yazdım kusura bakmayın
    Konu brvhgt tarafından (02/09/2008 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

15. Bu mesajı için 3 kişi brvhgt'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

kesinlikle bu fiyata bu kadar donanımla ancak bu alınabilir ,Diğer markaların forum sitelerine sorunlarına bir bakmanızı tavsiye edeceğim emin olun o zman içiniz rahtlayacaktır şikayeti olmayan araç yok,Ha dersenizki ben aracı markası için alırım derseniz tai ki o zamn haklısınız honda ,opel ,wv olabilir tabiki ..

Fiat daha iyisini daha ucuza yapana kadar bu donanıma fiyat bu

Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

Karşılaştırma yaparken biraz bakmak lazım. Bi kere golf le GP aynı sınıfta değil, Golf un muhattabı, Bravo. Ben bravo nun asfalt üzerinde, golfe gereken cevabı vereceğini düşünüyorum . donanım olarak ise, GP kendi sınıfının tartışılmaz lideridir. Bi kere bu sınıfta çift bölge kiliması olan, bi model yok ki???, 35 milyar iyi bir para. QAma 35 milyara aldığınız bir GP nun donanımını, bir golfe bir hondaya koyduğunuzda, olur size 43 milyar. Hep söylüyorum, italyan arabaları, nazlıdır, italyan arabalarında bir alman arabası kadar iyi işçilik olmayabilir, ama italyan arabaları her zaman duruşuyla bana göre çok farklıdır. ondna aldığınız zevk bana göre daha başkadır. biz bugün bir grande punto sayesinde, bi sitede bir şeyler paylaşıyorsak, toplantılar düzenliyosak, işte anlatmaya çalıştığım şeyin tam net örneğidir bu.
    Konu zaimkaan tarafından (02/09/2008 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.

18. Bu mesajı için 2 kişi zaimkaan'ye teşekkür etti:

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı zaimkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşılaştırma yaparken biraz bakmak lazım. Bi kere golf le GP aynı sınıfta değil, Golf un muhattabı, Bravo. Ben bravo nun asfalt üzerinde, golfe gereken cevabı vereceğini düşünüyorum . donanım olarak ise, GP kendi sınıfının tartışılmaz lideridir. Bi kere bu sınıfta çift bölge kiliması olan, bi model yok ki???, 35 milyar iyi bir para. QAma 35 milyara aldığınız bir GP nun donanımını, bir golfe bir hondaya koyduğunuzda, olur size 43 milyar. Hep söylüyorum, italyan arabaları, nazlıdır, italyan arabalarında bir alman arabası kadar iyi işçilik olmayabilir, ama italyan arabaları her zaman duruşuyla bana göre çok farklıdır. ondna aldığınız zevk bana göre daha başkadır. biz bugün bir grande punto sayesinde, bi sitede bir şeyler paylaşıyorsak, toplantılar düzenliyosak, işte anlatmaya çalıştığım şeyin tam net örneğidir bu. Ben Golftr.com diye bir site hiç görmedim.....gören var mı???

hahahah öyle bir site var. verdiğin linke bir tıkla bakalım ne çıkacak

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Eheh . Gerçek Golf sitesiymiş

Kaan Zaim
    zaimkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahah öyle bir site var. verdiğin linke bir tıkla bakalım ne çıkacak

Hakkatten varmış
    Gerçek golf sitesine lafımız yok canım o başka

YSN YSN
    byasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 35

ßen goLf aLacam onLarın site daha ii

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

:

Valla önce vardır herhalde deim tıklamadım ama hakkaten bu başka golf müş

Tolga Güçlü
    Şanslı ve Hızlı Üye tolgaank88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 24**
    Edilen teşekkür: 707

alla alla varmış heralde,hiç haberim yoktu diyodum...tıkladım ve dakikalardır gülüyorum ya

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 345678910 SonSon