Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon
162 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: GP'nun İyi Yanları

T.Talip ÖZDEMİR
    djtalip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    01TT
    Edilen teşekkür: 20

birçok araçda bulunmayan, hillholder özelliği gp larda standart bi özellik.

Geçenlerde bi arkadaşım gördü arabamı ve bu coupe seninmi dedi çok hoşuma gitti bu laf yaaw, 4 kapı olsada coupe görünümü

gp mu almadan önce seat ibiza, peugeot 207, ford fiesta marka araçları test ettim almak için ve dizel olupda motorun sesini en az içeri veren gp idi sanki benzinli gibi. Yau saymakla bitmez

heyytt be yavrum benim, Evladım gibi seviyorum arabamı..
    Konu OzzY tarafından (15/04/2009 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz

Berkant Atay
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 DBA 35
    Edilen teşekkür: 52

Alıntı djtalip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçenlerde bi arkadaşım gördü arabamı ve bu coupe seninmi dedi çok hoşuma gitti bu laf yaaw, 4 kapı olsada coupe görünümü

Biraz cesur olup gerçek coupé'yi alsaydın ya...

En çok neyini mi seviyorum "coupé" min?

Hmmm, dur bakıym...

170'le giderken arkandan selektör yaparak gelen BMW'nin önünden fırlayıp 200'e varana kadar araya 300 metre koymasını, ardından sadece BMW'linin yüz ifadesini görmek için yavaşlayıp sağ şeride geçerek tam yanıma geldiğinde bir tepik daha atıp uzamasını....

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zafer özgün
    ED 088 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34 GH 0179
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı Rigel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz cesur olup gerçek coupé'yi alsaydın ya...

En çok neyini mi seviyorum "coupé" min?

Hmmm, dur bakıym...

170'le giderken arkandan selektör yaparak gelen BMW'nin önünden fırlayıp 200'e varana kadar araya 300 metre koymasını, ardından sadece BMW'linin yüz ifadesini görmek için yavaşlayıp sağ şeride geçerek tam yanıma geldiğinde bir tepik daha atıp uzamasını....
    Vay vay vay, sen neymişsin be abi ....

Berkant'a aynen katılıyorum, bizden cüsseli araçlarla oynamak gerçekten çok zevkli oluyor.. Hele hele virajlarda arayı öyle bir açıyor ki kedi gibi yapışıyor yola maşallah !!!

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Arkadaşlar, cüsseli araçların bazısının içinde cüsseli motorları da var aman dikkat

Bence GP yu diğer araçlardan ayıran en önemli özelliği tasarımı.Geliştirilmesinin üzerinden yaklaşık 5 sene geçmiş olmasına rağmen tasarım anlayışı rakiplerinin hala ilerisinde...

savaş karaca
    blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 13

arkadaşım ben bu arabadan çok memnunum yılda 40.000km yol yapıyorum hemde doğu şartlarında kış yaz demeden bana hiç problem çıkarmadı çok şukur.Biraz güçsüz kalıyor sollamalarda hepsi o kadar.daha önce Megane 2 kullandım araba 2 senede döküldü her tarafında ayrı ses geliyordu.Eğer ekonomik durumum elverirse 120 hp punto alabilirim.
    hiç moralini bozma en güzel olan senin olandır unutma

FZA YKC
    feza33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 52

Standart puntomu seviyorum çünki....

birazda su arabalarımızın iyi yanlarından bahsedelim city arızasından kapı kolundan tıkırtı burcundan sıkıldık valla...PUNTO mu seviyorum cünki ... dedikleriniz
    There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

AKIN KOCAMAN
    Puntosuna Aşık Bir Adam HugemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    07 ABM 37
    Edilen teşekkür: 69

Puntomu seviyorum Çünki; stili, tarzı olan bir araba, az yakıyor, çok sevimli, donanım seviyesi rakimlerinin üstünde, modifiyeye oldukça acık......
    GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
    Eski Nick:07sea07

Grande punto..
    xtremetrx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

Piyasada bulunun araçlara sanki birbirinin aynısı gibi gp bunlara hiç benzemiyor kendi stili var bikere

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

yaw inanasım gelmiyor bu yazılanlara.
    hergün aşırı hız ın zararları hakkında bu kadar yazı okuyoruz, bu kadar acı örnek görüyoruz buna rağmen böyle hareket edenler var demek?
    ne diyeyim, allah kaza bela vermesin, verirsede yapan haketmiştir de, baari etrafınızdakileri korusun.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

amin

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

arabamı alalı 3 gün oldu..
    motoru açmak için birazz abanıyorum şu aralar gaza..
    babamın idea ile 70-75 ile girmeye korktuğum köprü çıkışına
    yeteri kadar yavaşlayamayıp 110-120 ile girdim. biraz kaydım ama savurma falan olmadı.
    üstelik yol kandurluydu ve savurmaya müsaitti.
    doğrusu beni epey etkiledi. bukadarını beklemiyordum..

merve eagle
    merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı djtalip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde forumda merak edip sormuştum ama opsiyon olduğunu sölemişlerdi
    gerçekten standart mı şayet öleyse sevinecemmm...

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

ASK Donanım istemediyseniz veya otomatik vites almadıysanız sevincinizi kursağınızda bırakmak istemem ama hilholder sizin aracınızda yok..

merve eagle
    merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

hiç biri malesef
    idare edicem artık el freniyle

zülfü durmaz
    ADI AŞK BU EZİYETİN. musisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 4

az yakması , karizmatik duruşu,city dreksiyonu,sınıfına göre geniş iç hacim.ortalama devirlerde benzinliden bile sessiz motoru.yol tutuşu,tatmin edici müzik sistemi.

ERDEM TULUNAY
    erdta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

En sevdiğim yanı tamamen benim olması, ancak şunuda belirtmeliyimki her eve giriş çıkışta bakıyorum çok güzel görünüyor be + Aerodinamik tasarımı.

GÖKHAN IŞIKLI
    gokhan.bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 53

on numara araba bence fiyatına göre ben fun sahibiyim çok beğeniyorum ve hiç bir sıkıntım yok

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı:
    krakercocuk´isimli üyeden Alıntı
    anladımki herkez benim gibiymiş arabasına aşık olmuş aracımı aldığımdan beri kız arkadaşımı aramaz oldum...geceleri garajda serenat yapıyorum GPme (yok artık)

Alıntı:
    zaimkaan´isimli üyeden Alıntı
    En çok otoparka arabayı park ettikten sonra, arkama dönüp bir bakmayı çok seviyorum. yakışıklı duruyor kerata . Yanlız göstergeler bencede, biraz bu arabaya uymuyor. yeni GP dekiler çok başarılı ama, bizimkiler biraz sönük kalıyolar.

Alıntı:
    tklx´isimli üyeden Alıntı
    Aynen ben de; caddeden gecen GP'lere bakmak aliskanlik haline geldi galiba.

Arabamin hemen hemen herseyini seviyorum, ama asil dis gorunusu harika; GP'yi ilk defa saticida gordugumde, daha test surusu yapmadan, icine binmeden "bu arabayi almaliyim" demistim.

e bunların hepsi bende de var,,
    yahuu bende kendimi manyak zannediyordum. biz puntocular komple manyakmışız yahuu.(gaza geldim ben arabama gidiyom, bincemmmm.hatun evde beklesin beniÇ)
    +1000

Görünüşü de, sahip olduğu özellikleri de çok güzel yahu, bazen şöyle bir bakıyorum acaba modifiye yapsam mı, neresini değitirsem daha güzel olur diye, hiç dokunmamaya karar veriyorum.

Hastalık yaptı bende, mahalledeki en pahalı araba olmamasına rağmen en güzel görünüşe sahip araba benimki, Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun çok bağlandım kendisine. Balkona çıkıp çıkıp bakıyorum, park ettiğim yerde sağına soluna iyice bakıyorum, bazen acaba daldım da kilitlemedim mi diye tekrar yanına gidip bir kere daha kilitliyor sonra yine bakıyorum.

Başka puntoları görünce de etrafımdakilere 'bak punto geçiyor' deme hastalığı bende de var, vallahi dik dik bakmamın sebebi kesinlikle sizler ile ilgili değil ey sevgili GP sahipleri, tamamen kullandığınız aracın özellikleri ile ilgili.

Özgür Mert
    osqr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06BM9092
    Edilen teşekkür: 23

bügün arabama daha fazla bağlandım..D o nasıl bır yol tutusudur bılader..hız 90 100 son anda gordum cukuru (cukur dııl kuyu ) bı anlık refleksle kırdım dıreksyonu bı sağ sol topladım aracı...D benden sonra uyarı tabelası koydular..S

BÜLENT HASDEMİR
    Bülent10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 15

Görünüşüne , Yol tutuşuna , City özelliğine hastayım arkadaşlar aranızda hekim var mı ?

Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1000

Görünüşü de, sahip olduğu özellikleri de çok güzel yahu, bazen şöyle bir bakıyorum acaba modifiye yapsam mı, neresini değitirsem daha güzel olur diye, hiç dokunmamaya karar veriyorum.

Hastalık yaptı bende, mahalledeki en pahalı araba olmamasına rağmen en güzel görünüşe sahip araba benimki, Allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun çok bağlandım kendisine. Balkona çıkıp çıkıp bakıyorum, park ettiğim yerde sağına soluna iyice bakıyorum, bazen acaba daldım da kilitlemedim mi diye tekrar yanına gidip bir kere daha kilitliyor sonra yine bakıyorum.

Başka puntoları görünce de etrafımdakilere 'bak punto geçiyor' deme hastalığı bende de var, vallahi dik dik bakmamın sebebi kesinlikle sizler ile ilgili değil ey sevgili GP sahipleri, tamamen kullandığınız aracın özellikleri ile ilgili.
    Mustafa yolum Eskişehire düşerde benim Gp bakarsan bozuşuruz ben kıskaçım biraz ona göre.
    Konu anvil tarafından (09/07/2009 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood

23. 09/07/2009, 10:35

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 456789 SonSon