19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mtv

Talat Mtl
    tc_tlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 16

Standart Mtv

Araçlarını sıfır anahtar teslimi alan arkadaşlar için bi sorum olacak... Acaba aracınızı aldığınız bayi o dönem için motorlu taşıtlar vergisini de ödemişmi?
    Ben aracımı 11 haziranda aldım ve MTV'yi kontrol ettiğimde iki dönem içinde borç olduğunu gördüm ve sadece 20 günlük kullanım için 193 tl vergi ödeyerek geri kalan 5 buçuk ayında vergisini ödüyo olmam çok sinir edici bir durum. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmı?
    Saygılar

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Talat, normal şartlarda mtv yi müşteri ödüyor.Ancak bayi ile konuşularak bu vergiden de kurtulmak mümkün bazen...

Emin Babaoğlu
    eminb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

Ben de 02.06 aldım.İlk dönem mtv bayi tarafından ödenmiş.Ama ikincisi bile beni sinir etti. 314 tl

Talat Mtl
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26

Emin abi sizinkide baya bi yüksekmiş yaw,iyiki ilk taksitten bari yırtmışsın ...
    Benim sinir olduğum nokta ay sonunda bile alsan arabayı bu devlet ilk 6 ayında parasını çatır çatır alıyor. Sanki biraz vicdansızlık varmış gibi geliyor bu durum bana

mu fe mi
    EDREMİT'Lİ mufemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

ben arabamı 28 kasım 2008 de aldım.2008 in ikinci taksidini yatırdım.yatıracağımı bilmiyodum.şaşırdım tabi öğrenince ama yatırdım paşa paşa.

İLKER Ç.
    ocean_1919 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26
    Edilen teşekkür: 197

Vergiye tabi taşıtların, yıl içinde ilk defa kayıt ve tescillerinin yapılması halinde vergi yıllık olarak tahakkuk eder. Tahakkuk eden verginin taksit süresi geçmiş olan kısmı kayıt ve tescilin yapıldığı tarihten itibaren bir ay içinde ödenir. Ancak, ilk altı aylık dönem geçtikten sonra yapılacak kayıt ve tescil işlemlerinde, sadece ikinci altı aylık döneme ilişkin vergi tahakkuk eder ve ödenir.
    Talat bey bu durumda 20 gün için malesef verginin ilk taksitini ödemek gerekiyor. En azından 1,3 motor olduğundan kardasınız

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

1 temmuzdan önce satın alınan araçlarda bu durum söz konusu...
    30 haziran'da bile alsanız o yıl için 2 vergi ödersiniz...

Bu arada benim asıl takıldığım konu satışı yapan bayi...
    Ben anahtar teslim olarak teslim adığım aracıma ne plaka masrafı ne de vergi ödedim...Verginin makbuzunu verdiler aracın plakası ile birlikte...

Eğer anahtar teslim olarak anlaşma yaptıysanız hemn bayinize gidip o verginin iadesini isteyin...Vermemek için uğraştırırlarsa da bu siteye,sikayetvar.com'a ve türlü tüketici şikayet sitesine yazasınız....Böylelikle 200 t lik uyanıklıkları onlara daha pahalıya patlar...

Murat Okay
    bebek maserati muratokay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BU 6353
    Edilen teşekkür: 37

Ben nisan ayında aldım. İlk taksidi bayii ödedi ve telefonla arayıp makbuzu almam için çağırdılar (Kartaş).

A.Kemal HATiP
    tyrant86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    10 K 3656
    Edilen teşekkür: 47

bende mayıs sonu aldım ama ilk mtv'yi bayi yatırıyor.

Kadir Utku ÖZEN
    kutkuozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    01ZU442

Arkadaşlar, internet vergi dairesini kontrol ettiğimde 2009 yılı ilk taksidinin ödendiğini gördüm. Ama 2009 yılı ikinci taksidi olan 196,5 TL haricinde aynı şekilde adı motorlu taşıtlar vergisi 2009 yılı 2. taksidi olan 156,5 TL'lik bir borç daha görünüyor. Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Ben 2009 ocakta aldım borç sorgulamayı sürekli kontrol ettim bayii mart sonunda yatırmıştı vergiyi 1-2 lira faizle yani ben acele edip ödeseydim 200 lira bayiye kar kalacaktı. Onun için tavsiyem 2. taksiti öde 1. yi bekle bence bayi ödemesi görekli çünkü sen arabayı ANAHTAR TESLİM olarak alıyorsun.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

bende ocak ayında almıstım.ılk mtv'yı bayı yatırmıstı.bayıyle gorusmenızı tavsıye ederım...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BÜLENT HASDEMİR
    Bülent10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 15

Talat kardeşim ben Gp 2 ay önce aldım benimkisini bayi ödedi.Kengileri biz ödeyeceğiz demişlerdi. Bayin ile bir konuşsan iyi olur

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Taygun Mertcan
    taygunm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Kadir bende de aynı şekilde 2. taksit 314 tl var birde 132 liramı ne görünüyor
    onu maliyey sormak gerekiyormuş ben plakayı cıkma almıştm senin plaka sıfırmıydı?

mustafa levent elmas
    lelmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

bende ödedim ama sattıgım arabanınkini ödedim aldığım arabanınkini araç temiz kağıdı almak için karşı taraf ödedi...bende temiz kağıodı için ödemek durumunda kaldım
    1.2 2006 triptonik Punto...

Serdar Y
    usermm1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 169

2.taksiti ödemek istemeyen plakayı 1 temmuzda taktıracaktı benim gibi
    Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein

Osman S.
    Kur.Kd.Atğm. ons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 11

Aracımı Mayıs'ın son haftasında aldım, MTV ilk taksidini aracı aldığım bayi ödedi (Birmot) Ancak Benimle aynı zamanlarda Ford Focus alan bir arkadaşım bana aracın vergisinin ilk taksidini bayinin ödemediğini söyledi. Bunu Birmot'taki bir yetkiliye anlattığımda şahıslara ait bayilerin ve galerilerin genellikle bu şekilde davranabildiğini söylemişti. 30 milyarlık araba alıp bu şekilde bir muamele görmek hiç hoş değil bence..

Alıntı usermm1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.taksiti ödemek istemeyen plakayı 1 temmuzda taktıracaktı benim gibi
    Ben plakanın çıkıp takılmasını bekledim aracı aldıktan sonra 1 hafta.. Takılmadan teslim alabiliyor muyduk aracı yani? Hiç sanmıyorumm..

Talat Mtl
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    26

Bugün aracın garantisini uzattırmak için birmota uğradım. Müşteri temsilcisi arkadaş sağolsun çok ilgilendi. Hem garantiyi 4 yıla uzattım (504 tl) hem film çektirdim camlara muhteşem oldu hemde MTV olayını görüştüm veeee mutlu son benim ilk taksidi bayi ödeyecekmiş zaten, bana sadece 2. taksidi ödememi söylediler
    Saygılar.
    Not: Yahu titanyum griyede 1 numara film şahane durdu vallahi nazarda değdiricem

Oğuz IŞIK
    Anakha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 8

Arkadaşlar bilginize.. İlk taksidi bayi ödemiyor. Araba fiyatının içinde vergi + trafik işlemleri gibi ücretlerde var. Normalde aldığım araba 20.500 iken trafik işlemleri + sigorta + ilk vergi ile 21.450 ye çıktı ki bu ilgili kağıtları size verilen faturalarda ayrıntılı bir şekilde görmeniz lazım. Sonuçta vergiyi ödeyen yine biziz.
    Korkma ondan bundan,
    Ne Ölümden Ne Hayattan.
    Bu dünyada gördüklerinin,
    Hepsi Bir, Hepsi Hak'tan.

Yer imleri

Yer imleri