ewet arkadaşlar bu soru bana sorulsaydı cevabım F.Lander td4 olurdu malum dizel ve 4x4 torklu araba sonuçta sadede geleyim dün eşimi almaya giderken iskeleye gelmeden önceki ışıklarda alsancağa doğru giderken (izmir i bilen bilir)neyse işte o ışıklarda 3 araba yanyana durduk en solda şahin ortada ben yani puntiş en sağda da lander ortada olmaktan nefret ederim sağımda yada solumda benden yüksek araç varsa çünkü ilerde yol daralıyor abide müzik açık bende deben aman beni sıkıştırmasın diyerek sarıda ya allah yüklendim sanırım üçümüzde aynı şeyi düşünmüşüz
sahin 1.saniyede arka plakayı okudu bu normal lander la ben bir anda kapışır durumda olduk 1.vites kafa kafaya ve hemen hemen aynı anda vitesleri 2 ye attık sonuç 2 ye attıktan 1.5 bilemedin 2 sn sonra lander da arka plakamı okudu alsancak girişinde ben 2.kordon a dogru devam ettim abi düz devam etti yanımdan geçerken çok pis baktı
o an arabama daha da çok ısındım herhalde lander sahibide arabadan biraz soğumuştur
burada aslında paylaşmak istediğim ya bizim arabalarımız çoook güzel yaaaaa
![]()
Normal bir durum2.0 lt bir dizeldir muhtemelen landerlarda öyle olması lazım. Hızlanma değeri 10 saniyenin üzerindedir 8.9 saniyelik bir performansı olan aracın bunu yapması normal bir durum. Her aracın kendine özgü artıları var t-jet puntolarında şehir içinde bir efsane olma yolunda hızla ilerlediğini görüyorum
araclarımıza ufak oynanmalarla pıyasadakı cogu guclu motorla sahıp aracları sollarız. bızım araclarımız motorları guclu ve araclarımız hafıf dır bu yonden cok fazla artıya sahıptır . turbolu bı arac her zaman ıcın mukemmel bı hızlanma saglar.
Bugün bende aynı şeyi Fatsa da yeni kasa leon a yaptım. Bulaşmıyoruz diye kimse yerini bilmiyor. Işıktan kalkışta sağımdan çıkıp önüme geçecekti güya. Ayırıverdim oracıkta. Bazen arabayı küçük görüp tahrik ediyolar işte.
Sonuç gayet normal neden şaşırdınız ki? Kullandığınız aracın teknik verilerine bir göz atın isterseniz.
Bana göre SUV sınıfında bir araçla B sınıfı bir aracı kıyaslamakta yanlış bir durum. Evet performans açısından iyi bir araç amai B sınıfınında en iyisi değil, 206 RS, Corsa OPC, Clio RS gibi araçlarda var bununda farkında olmakta fayda var, en iyi bizim aracımız değil![]()
Bende bugün golf 1.6'ya ışıklardan kalkışta plakamı okuttum bastı ama yetişemedi gerçi birçok araçla kalkışta kapışıyoruz ama sağolsun puntom beni mahçup etmiyor multijet olmasına rağmen t-jet nasıldır allah bilir bu arada araçta powerbox,eko66,motorsilk,performans eksoz vs. var sadece cihan'ın arabasını geçemedim sağlık olsun ne yapalım bunada şükür
1.8 Passat.. = 1.3 mjet.. En son gözümün ucuyla baktığımda ibre 210 küsürdü... Yer Çayyolu çevreyolu aşti istikameti.. Passatı sol aynamdan görüyordum! Zavallıya çok acımıştım yaaTabi birde aracı kullanan şöförde önemli.. Atın huyundan suyundan anlamak gerek binmek için..
Hocam 1 tonluk 120 bg turbo bir araçla, içerisinde 2 kişi olan, 2 tonluk, Otomatik vites, 4 çeker bir jeep'i götürmeniz gayet normal. Kaldı ki lander'ın da motoru 160 bg 400 nm torkla suvlar arasında bana göre en başarılı dizellerden birisidir.
@Ferhan,
Araç bu 2000 kasa 1.8'lerden miydi? 1.8T değildi dimi![]()
Tabikide 1.8 2000 kasa kankT zorlar yani dimi
![]()
yok aga ışıkLarda kaLkışLarda sikLetime göre adam buLamıyorum benya Evo ya M3 yada A3 geLiyo bende dayanamıyorum ayağını pedaLdan çekenin eksozu patLasın
yok abi dişime göre astra megane passat yanaşmıyor onLar
![]()
multijet in gözünü seveyim...hem ekono hem turbo....
way be sitede ne cevherler varmıştek rakip olarak kendimi gördüğüm için kimseyle kapışmıyorum
![]()
beni şaşırtan kısmı tamam aracım 400 kg daha hafif ve turbo ama lander da 1400 değil 2000 turbo bir motora sahip bu motor farkının aradaki ağırlık farkını en azından bir kısmını eriteceğini düşünmüştüm bu kadar çabuk arkamda kalması beni şaşırttı
Modeline bağlı, 2.0 Tfsi için birşey diyemem ama 2000-2005 yılları arasındaki kasası biraz ağır bir kasa sanırım o yüzden hızlanması düşük, diğerleri ise kafa kafaya gözüküyor. Daha detaylı bilgi için ;
Volkswagen Passat - Wikipedia, the encyclopedia
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri