Konu falan saptırmıyorum. Sallamak kelimesi hiç hoş bi kelime değil bukadar.
Burda konu açmak hakları değil dediğimi sanmıyorum ,aynı hastalığa yakalanan herkes hemen hemen benzer şikayetlerini farklı başlıklarda dile getiriyorlar.
Forum kirliliği oluşuyor ve girer girmez birsürü sorunu varmış gibi algılanıyor.
Demek istediğim bu.Herhalde sorunların çözümü amacı ile birlikteyiz,konuyu saptırma...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Konu falan saptırmıyorum. Sallamak kelimesi hiç hoş bi kelime değil bukadar.
Abi o kadar da dil bekarizması yeter...ışıklarda durunca herkez bakıyor yandan yandan..bide afilli bi kalkış yaptınmı önlerinde dipleri düşüyor valla sahip olabilmek için...![]()
öle öle 8O
sen öyle diyosan öyledir :icon_smile_cool:öle öle
estafurullah gpmizin adı yeter yafffff
Eyvallah![]()
Yaşamakta olduğum Finike'ye ilk gp getiren benim. Özellikle öğrencilerim oldukça ilgilendiler. Onlar "beyaz kaplan" diyorlar. Hoşuma da gitmiyor değil hani![]()
Donanım ve teknik özellikler zaten çok iyi. Yaşadığımız sorunlarda elbet birgün biter...
Herkese keyifli sürüşler...
Benim almamdaki en önemli sebep tasarımı ve az yakması ve bu iki özelliğinden gayet memnunum.
+1907 :tabe:Benim almamdaki en önemli sebep tasarımı ve az yakması ve bu iki özelliğinden gayet memnunum
daha önce hiç bi arabama her yıkattığımdan sonra aşık olmamıştım.
acayip cazibesi var yahu. çekip duruyo. bazen 75hp nereye kadar en geç seneye yollarımı ayırırım diyorum ama yerine başka hiçbişey beğenemiyorum.
geçenlerde golf tsi ciddi ciddi düşündüm ama yok katiyen grandenin yarısı kadar bile heyecanlandırmıyo araba (motoru hariç o iyi heyecanlandırıyo).
yazmayı unutmuşum bindikten sonra farkettim GP'nin aynaları süper gösteriyor
spor vites topuzu :ok:
Kesinlikle dizaynı ve donanım / fiyat oranı
Bu fiyata böyle araba yok
Çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak güvenirliliğini kanıtlaması (Allah Korusun Hiçbirimize Allah deneme fırsatı vermesin)
En düşük versiyonda bile kaliteli ses sistemi
İç hacmi
ve az yakması
Kızların dikkatini çekmek için birebir. gözünüzün önüne arabayı yeni aldığınızda kız arkadaşlarınızın arabaya bakışını getirsenize. Özellikle yandan ve araba parlarken. el saça da gittiyse alllaah.. Siz de kasılın tabi.Çok mu abarttım ne.
az yakması çok gitmesi,cam tavanı,güzel mi güzel görüntüsü,bagaj açma olayını anahtardan yapma,yarışcı bir punto amblemi,çift bölge klima,tek kapılı oldugu için kocaman kapıları ve kapılar kapanırkenki tok sesi,city fonsiyonu,mp3 çaları,ferah ve gerçekten geniş bir otomobil olması,güvenliği (test ettim,ilk puntomu pert ettim hem de tam duvara karşı) kızlarında beğenmesi çok hoş tabi
ammaaaa en güzeli fiyat/alınan karışlığı kesinlikle karşılayan bir araç..
Yine sorunlara boğulduk!.. Biraz da buraya bir şeyler yazalım değil mi?:ok:
GP'mun iç hacminin sınıfına göre çok geniş olmasına ve aracıma her binenden de bunu duymaya bayılıyorum![]()
Konu Linos tarafından (16/03/2007 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri