+1000000000000
YOL TUTUŞU mükemmel,freni az kullanıyoruz.
Buda stopları az yakmamızı sağlıyor.
stopları az yakmamız arkadaki sürücünün gözünü almamış oluyor.
Arkadaki ''yaaa bu adam virajlarda fren mi yapmıyor yoksa stoplar mı bozuk'' die düşünüyor.
İyi yanları bunlar bence
Grande Punto
Bu sizin hayatınız ve kendi kurallarınızı koymanın
zamanı geldi. Artık önünüzde engeller yok, size gerçek
özgürlüğün yolunu açan Grande Punto var.O sizi tekdüze bulduğunuz her şeyden uzaklaştırırken,
aynı zamanda bir otomobilin nasıl kişilikli, koruyucu, güçlü ve bugünün çok ilerisinde olabileceğini de gösterecek.
Çok doğru![]()
Konu Linos tarafından (20/10/2007 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
Vallaha önce güvenlik,
Sonra alış fiyatı, yakıt tüketimi, bakım ücretleri.
Kullanmaya başladıktan sonra; arabanın ataklığı, sehir içi kullanım kolaylığı (City modu,hafif debriyaj,hafif firen).
valla en guzel yanı yenı arkadaslar dostlar edındırdı ...![]()
arkadaslar oncellikle herkese hayrlı bayramlar yeni bir konu acayım dedim puntonuzun en cok begendiginiz yeri,ozelligi,aksesuarı neler kısacası punto larda en cok ne hosunuza gidiyor biraz paylasalım bakalım dedimsimdiden herkese tesekkurler
En çok beğendiğim yeri: Ön Konsol...
En beğendiğim özelliği: Her ortamda ön plana çıkması.
En hoşuma giden şey: Ne kadar yakmak istersem o kadar yakıyorumgeçen hafta okula gittim k.kale ye gidiş-geliş 180 km yaptım 32 ytl lik benzin yaktım. birde dün gittim yine gidiş-geliş 180 km yol yaptım 40 ytl civarında yaktım (1,4 - 77hp fire) işte bunu seviyorum
![]()
Bu konu vardı sanırım...
*ön konsol
*herzaman dikkat çekmesi
*koltugumu yatırınca kendimi yatagımda gibi hissettirmesi![]()
eski nick: modelberkay
- çift bölgeli klima
- hız arttıkça müzik sesinin ve silecek hızının artması
- ön, arka, yan (yani heryerden) dış görünümü
- ses sisteminin direksiyondan kumandalı olması
1-Çift bölgeli klma
2-Hillholder
3-
4-
.
.
.
Ben bu aracın her yerini çok sevdiğim için aldım zaten.
valla arkadaşlar benim aracın ben en cok sis falarını ve ön konsolunu seviyorum.yuvarlak sis farlarına sinir olurum bence bizimkiler güzel dizayn.
bide konsol coğu üst modelde olmadığı kadar şık.(kalitelimi bilmem de...)
kısacası arabamı seviyorum.
I LOVE THİS CAR...![]()
Sayılan özellikleri elbette güzel bunlara ilave olarak benim dikkatimi çeken aynalarının kullanışlı oluşu, aracı kullanırken aynaya baktığımda 37 ekran televizyondan naklen trafiği seyrediyormuş gibi geliyor.![]()
kıskanıyorlar arabamızın güzelliğini. ben hep clio symbol ve albea sürücülerinin pis pis bakışını hissediyorumbunu seviyorum.
herşeyden önce tipi çok güzel,puntodan sonra hiç bir arabanın tipi beni cezbetmiyor,bu güne kadar da çevremden hiç kötü bi eleştiri gelmedi tipi ile ilgili.bi bakan bi daha bakıyo![]()
İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..
temizlediğimde çok temiz oluyor)
Yormayan yumuşak kullanımını seviyorum.
ben ençok kontak kapatıldıktan sonra açık kalan ön camların arabadan inmeden önce kontak açmadan kapatıla bilmesini seviyorum...tabi bu özellik sürücü kapısı açılırsa iptal oluyor...
*Ön konsolunu,
*Dreksiyonunu,
*Koltuk kumaşı ve desenini,
*Cilaladığımda parlaklığını,
*205/55/16 lastiklerimle yol tutuşunu,
*Emotion oluşunu seviyorum.
1. Çift bölgeli klima
2. Hiçbir arabada olmayan City modu (İstanbul trafiğinde mükemmel)
3. Bastıkça kendinden beklenmeyen performans vermesini ve ne kadar basarsan bas yakmamasını.
4. Spor bir araba görüntüsünde olmasına rağmen kızımın pusetini ve 2 çantayı alabilen bagajını.
Konu uygun başlığa taşınmıştır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri