anladımki herkez benim gibiymiş arabasına aşık olmuş:D aracımı aldığımdan beri kız arkadaşımı aramaz oldum...geceleri garajda serenat yapıyorum GPme:serenade: (yok artık)
Printable View
anladımki herkez benim gibiymiş arabasına aşık olmuş:D aracımı aldığımdan beri kız arkadaşımı aramaz oldum...geceleri garajda serenat yapıyorum GPme:serenade: (yok artık)
En çok otoparka arabayı park ettikten sonra, arkama dönüp bir bakmayı çok seviyorum. yakışıklı duruyor kerata :). Yanlız göstergeler bencede, biraz bu arabaya uymuyor. yeni GP dekiler çok başarılı ama, bizimkiler biraz sönük kalıyolar.
Dizaynı, tüketimi,sınıfına göre mükemmel donanımı.. + skydome + egzotik kırmızısı : ))
bende city modundaki direksiyonun yumuşaklığına hastayımmm
seat ibiza ile punto arasında kararsız kalmıştım.2 gün düşündükten sonra punto da karar verdim
arabamdan çok ama çok memnunum Allaha şükür.
jant lastik angel film vs derken arabam gerçekten benim gözümde mükemmel bi araç haline geldi.
Allah bizi kazalardan ve nazardan korusun
GPler modifiyete geliyor ki bu her araçta rastlanan bir durum değil:cool:
GP 2 yaşına giriyo.çok şükür hiç üzmedi beni.genelde 2 yıl kulladıktan sonra değiştiririm arabamı ama nedense 2 yıl garanti uzatmayı düşünüyorum :D.ufak tefek tatlı arızaları seviyorum.onlar olmasa ilgilenmeyiz arabalarımızla.inanın ne pahallı lüx arabaların servislerden çıkmayanları var.ben biraz makyaj ile daha binmeyi düşünüyorum GP me.Darısı sizlerin başına.(Duymasın Bravo dada gözüm yok değil).
Babamla gezerken sağdan soldan geçen GP'ları gösteriyorum. Babam diyor ki: "İçindesin be adam içindesin! önüne bak kaza yapacan!" :agri:
bu kadar insanı bir araya getirmesi. :-)
ben daha bekliyorum. bi kaç ay içinde anlıcam heralde iyi yanlarını:)
2006 yılından beri takip ediyorum bu arabayı bir cok marka model araba kullandım... Son olarak focus arkasından megane kullandım. Ama gittim punto aldım. Çok seviyorum bu arabayı. 2007 yılında bu arabya ilk bindiğimde fiat araba yapamayı öğrenmiş dedim. Ve sonunda kendime bir punto aldım..... Arabamı çok seviyorum..... Fiyatına göre en iyi donanımlar bu arabada.. yakıt sarfiaytı oldukça ekonomik.... Yol tutuşundan memnunum..... Yolda yormuyor..... Daha ne olsunki.......
Yol tutuşunu. Zorlanınca ne önden ne arkadan, komple dengeli şekilde kayıyor. Broadway kullanmış olanlar bilir en iyi neden bahsettiğimi.
Demişler Ankara'nın nesini seviyorsun, demiş Istanbul'a dönmesini (Ankaralılar alınmasın lütfen benimki hikaye nakli). Ben de Punto'mdan inince tekrar binmesini seviyorum.
Aracın tasarımında görsel olarak bir tek nokta bulamıyorum ki şöyle olsa daha iyi olurmuş diyeyim. Ki, tasarım konusunda aşırı takıntılı, biraz da bilgiliyim.
Ha bir de: güncel Focus'lar gibi süspansiyonda tatlı sert ve konforlu geliyor bana ki Focus'un sürüş hissini severim. Tabii konfor konusuna itirazı olan varsa belirteyim, nispeten sert olan Fun'a biniyorum ama iki yıl Palio Sporting kullandıktan sonra:):):)
ilk arabam, puntom: çizgileri, kusursuz hatları,masrafsız,basarsan ipini koparmış gibi,basmazsan benzin fiyatlarına inat 100km de 5.4(ş.i.),kliması yaz kış mükemmel,hararet problemi olmayan.geniş sıkmayan iç hacmi,daha ne yazsam az gelir.
gp harika,servisim(küçükyalı birmot)memnunum. "eeee ne kadar para, o kadar kalite" diyenlere cevabım punto.arabamdan memnunum, çevremdeki 4 kişiye(şimdilik) de punto aldırdım.onlarda memnun kaldılar.bu yazım onların adına da olsun.
sevgiler-saygılar gp ci arkadaşlar.
*****1.4 fire active 77bg dualogic********
e bunların hepsi bende de var,,
yahuu bende kendimi manyak zannediyordum. biz puntocular komple manyakmışız yahuu.(gaza geldim ben arabama gidiyom, bincemmmm.hatun evde beklesin beniÇ:))
Ya Arkadaşlar bunların hepsi iyi güzel.. Bende seveceğim puntomu ama...
daha gelmedi ya... :( :( :(
ilk arabam ve tam benım ıstedıgım gıbı sorunsuz ve gayet spor :)
Arabaya binen her kişinin zengin donanımları görünce "aaaa bu da mı varmış??" demesini...