şu direksiyon lambalarına kafam takıldı..Benimkinde hiç yanmıyor....
Printable View
şu direksiyon lambalarına kafam takıldı..Benimkinde hiç yanmıyor....
Yanmaması olayı ayrı bir başlıkta uzun uzun tartışıldı. Hatta dişini gösteren bazı arkadaşlarınki serviste değiştirildi, sona kalanlar maalesef dona kaldı ve artık Active ve Dynamic lerde (bazılarında yok bu da şansa bağlı) bu aydınlatma işi yok dendi.
merhaba arkadaşlar
umarım off topic bir mesaj atmıyorumdur.
Bende hafta içi gpunto alacağım.(yağmur grisi 1.3 multijet 75bg dynamic )
Daha önce 0 araç almadığım içim çok tecrübeli değilim , aracı alırken nelere dikkat etmeli ? bayiden neleri istemeliyim/sormalıyım ?
tşk
tguclu
Öncelikle aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın,
1.yeni gelen bazı 2008 araçların stepneleri yok,bunun yerine bir pompa koymuşlar,buna dikkat edin,mutlaka stepneli olsun.
2.Direksiyon üzerindeki radyoya hükmeden tuşlar aslında ışıklı,bazı modellerde ışıksız olabiliyor.
3.Boya koruma uygulaması yaptırmak yararınıza olur,gerçekten hem dış görünümü iyi oluyor,hem boyanın dayanıklılığını artırıyor.
4.Tabii bide trafik sigortası çıktısını alın ,garantisini işletin,kasko yaptıracaksanız..
tekrar mrb
bayiden yeni geilyorum , taze taze yazayım dedim.
yağmur grisi aracı göremedim çünkü araç farklı bir stokta imiş.
onun yerine satış temsilcisinin şahsına ait rock siyahı dynamic aracını
gördük.
dediğiniz üzere , direksiyondaki ses kumandasının ışıklandırmasını sordum .
Kendisi bu ışıklandırmanın olduğunu söyledi.
Kasko olarak ise 1000-1100 ytl civarında olduğunu söyledi.
Bagajda stepne mevcut , park sensörü ve alarm serviste 100-150 ytl
civarında olduğunu söyledi.
şimdilik bu kadar
acaba elinde yağmur grisi araç olan varsa resmini koyabilir mi ?
iyi günler
Park sensörü bana hediye ettiler.Gövde renigindede boyadılar,orjinal gibi oldu.Kasko Anadolu sigortaya bakabilirsiniz. En uygun orası yapıyor.
arkadaslar merhaba ;
bu konuyu dun 3 gundur kullanamadıgım gp mı kullandıktan sonra yazmayı dusundum..ben gp mın en cok dreksıyonunu ve arka tampon bolumunu sevıorum..arabalarımız sankı spor yay takılmıs gıbı duruo arkadan bakılınca..cunku yuvarlak hatlar cok sportıf bır hava verıo...aslında arabanın bı yanıda varkı benı almamdada etkılemıstı AYNALAR..formula1 aynaları olarak gecıo bence gp lerımıze ayrı bır havada o katıo...gerci benim aynalar govde renginde degil ama en kısa zamanda onuda yaptırmayı dusunuyorum..(kapı kollarıda dahil)
en begenmediğim kısmı ise ;
en begenmediğim degıl aslında ama pekte hosnut olmadıgım yerı farları..far kasıyla braz yırtıcılık kazanıyor ayrı bır hava katıyo yanı...
benim dusuncelerım bole arkadaslar paylasmak ıstedım..
tşk.saygılar
yan aynalar,dış kapı kolları
direksiyonu hem çook şık hemde çok amaçlı.
Konu bu başlığa taşınmıştır... ;)
tasarım oLarak; panjur kısmı, yan tarafın arka çamurluktan öne dogru inen çizgıLer:) arka tampon. performans oolarak da bekLedıgımden cok ii çıktı o turbonun gırdıgı dewirLer bitiriO:) herkesin GP sını gÜLe güLe kuLLAnması diLeğiyLe...
SLM herkese egzotik kırmızı kullanıyorum ve alalı 1 ayı gectı cok sukur hıc bır sorunla karsılasmadım bence 4*4 lük bır tasarım ve muhendısklık harıkası.
ben puntoma hastayım.koçum benim.arada sırada ses gelsede olsun.her araçta olabilir.arada bir gölgede yıkayıp, PARLAYAN kıpkırmızı rengine bakarak çay içtiğim çok olmuştur.
EN KRAL PUNTO.BAŞKA KRAL YOOOOKKKKKKKKKKKK..........
ben arabayı alırken en çok beğendiğim yönü tasarımıydı arabanın ön far yapısı dışında tasarımı çok iyi bence... özellikle arabayı bi yere park edip yan profilden baktığımda inanılmaz yırtıcı bir kimliğe bürünüyo... arka tampon ve bagaj kapağı stop lambalarının mükemmel bir tasarımı var... özellikle akşam üstü yıkayıp hava karardığında sokak lambalarının ışığının vurmasıyla oluşan parlaklığa bitiyorum ee titanyum gri...
gelelim iç dizayna
1- direksiyon: daha bu kadar kullanışlı direksiyon görmedim... hem tasarımı hem kullanımdaki basitlik
2- orta konsol : düğmeleinin büyük olması kolay ve basit kullanımı sağlıyo(yeni opel astradaki düğmeleri görünce aradaki farkı daha iyi anlayacaksınız neredeyse klavyedeki tuşlar kadar)
3- gösterge : ben göstergeleri biraz başarısız buluyorum bu kadar sportif görünümlü bi arabaya bu göstergeler yakışmıyo bravonunkiler tam bizlik aslında...
4- plastik malzeme : oda bence biraz başarısız hoşuma gitmiyo pek daha kaliteli görünürse çok daha fazla satar
5- ön orta "p" yazan kısım : işte burası o bölgedeki zemin renk plastiğin bütün kalitesizliğini, örtüyo ve puntonunp logosu mükemmel...
en guzel tarafı eger aracınızda genıs lastık varsa arkadan gorunusu super.benım en cok hosuma gıden tarafı bu...
uzaktan kilitleme menzili daha uzun yeni bravo ya göre bilmem önemli mi:poster_s:
grande puntonun kokpiti bence rakipleri arasında en iyisi.. ön cam ve konsol derinlik hissi veriyor sanki daha büyük bir araçtasınız.. koltuğu en alta ve biraz arkaya yatırıp, direksiyonu iyice kendinize çekip en alta alınca kokpit daha bi güzelleşiyor gözümde..
Valla henüz gp m yok, kullanmadım da hiç, yakın zamanda almayı düşünüyorum. Dış görünüşü falan çok hoş arabanın ama beni en çok etkileyen özelliklerden biri böyle aktif bir forumunun olması(son birkaç gündür bu forumu okuyarak baya vakit geçirdim). Hemen her türlü soruna beraberce çözüm üretilebiliyo, gerçekten bu iş çok hoşuma gitti :)