Harika Bu Puntoslar....görünümü+az Yakişi Ve özellikle Yalniz Benim Olmasi
Bide Herkesin Dönüp Bakmasi çok Hoşuma Gidiyor...
Printable View
Harika Bu Puntoslar....görünümü+az Yakişi Ve özellikle Yalniz Benim Olmasi
Bide Herkesin Dönüp Bakmasi çok Hoşuma Gidiyor...
Bu günlerde forum sorunlara boğulmuşken, bu başlığı biraz hatırlatayım istedim...
Hiç mi iyi yanı yok araçlarımızın?
tekerleri dönüyor daha ne olsun allah gam keder başka daha büytük dert vermesin
İyi ya da kötü saatlerce bizleri tartıştırması:)
-güwenliği we yol tutuşu..
-taş gibi,ödüllü,-20 derecede 1 saniyede çalışan,+40 derecede hararet ibresini kıpırdatmayan bas gitsin,basma az yaksın motoru..
-yumuşacık debriyajı..
-düşük hızda yumuşacık,yüksek hızda taş gibi direksiyonu..
-birbirinden bağımsız 2 ayrı yol bilgisayarı..
-yazın 40 derecelerde bile 5 dakikada buz gibi yapan kliması..
-hiç bir sorununun çözümsüz bırakılmamış oluşu..
-nerden baksan ayrı güzel tasarımı..
-momo corselerin sanki bu araba için tasarlanmış izlenimi yaratması :)
we bana kazandırdığı onlarca arkadaş we sıcacık bir forum :)
grande puntomu sewiyorum
Walla ben en cok Hızı Göstermemesi ve yakıttan cok memnunum Yol tutuşu harikaaa
yol tutusu konusunda bilgim yok acıkcası zorlamadım..
direksiyonu
motoru
tasarımı arabadan hala bıkmadım normalde bıkmam lazımdı
forum kardesşliği:)
folllow me home farı (sık sık kullanıyorumda)
Tasarım super, kullanımı cok cok rahat (city fonksiyonu), frenler mukemmel,yol tutus guzel,işcilik kotunun iyisi gibi , kalkıslarda agır olan bir arac...
Ben arabamdan cok memnunum 10 uzerinden 8 veriyorum...:evet:
Sky dome bayılıyorum bir daha kapalı araca binemem galiba :D:D yol tutuşu bahçelili gençlerinin akıl almaz bakışı :D:D city fonksiyonu Karakteri, cazibesi, y liği daha ne olsun bundan iyisi honda type-r pardon şam da kayısı :D:D
ekonomık oluşu tek depo istanbul ankara istanbul daha ne olsun !! bide 4100devirde 208 km hız. kendi göstergesinde tabi:)
memnun notkalar cok say say bıtmez..Atilla abinin yazdıgı tüm konularr+dış sportif görünüm
Herkese sürekli kullanmalarını tavsiye ettiğim City fonksiyonu... Ek olarak vites geçişleri ve debriyajın yumuşaklığı. Öyle ki sürekli yeni çıkan araçlarla test sürüşü yaparım. Kamyon kullanıyormuşum gibi geliyor. Direksiyon ve vitesler çok yoruyor.
Bir de böyle bir direkisyon tip olarak hiçbir arabada yok.
Yan aynalar da aynı şekilde. Çok şık
Bagajın kumanda ile açılabilmesi de ayrı bir artı. Mercedes bile donanım listesine bunu yazmış .İnanın çoğu araçta yok bu. Clioların anahtarı sustalı bile değil.
Starjet kullananlar bilir. 1. viteste kalkarken çıkan ses ve yüksek viteslerde 4000 den sonra çıkan ses çok sportif.
direksiyon,debriyaj,konfor,güvenlik,rock siyahı ve dijital klima
ee tabi herşeyi, her konuyu tartışabileceğin yardım severlerin dolu olduğu bir punto forumu..
ee daha ne olsun hocam..
Daha Gp me kavuşamadım ama sizlerle tanıştırdı beni. Buda çok önemli bence. Bakalım trafikte kimlerle tanışacağım.
aynen bend epark ettıkten sonra dönüpdönüp bakıyorum hatta evim giriş katı arabamı geceleri kalkıp kalkıp bakıyorum.bu konuda cok sanslıyım...
tasarımı geliştirmeye ve modifiye ye müsait ama abartısından uzak durmak kaidesi ile , ayrıca benim aracım 3 kapı bence tam bir imaj arabası yakıtı ve iç tasarımı cabası , kötü bir anım ama aracıma kavşaktan arkadan sert bir şekilde çarptılar aracın sadece tamponu çatladı çarpan alman arabasının ön aksanı göçtü yani dayanıklıda boşunamı 5 yıldız almış euroncup ta
Dün aldığım aracımı ilk kullandığımda doğru tercih yaptığımı anladım,Arabanın şehir içinde kullanım çok rahat ve zevkli,sürücüsüne güven hissi veriyor,city fonksiyonu büyük kolaylık,dış görünümü spor,beklentimin üzerinde çıktı.
4-4 lük bir araba