Konu mm_isik tarafından (14/07/2008 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
Astra benzinlide kaç km bilmiyorum fakat konumuz benzinli değil dizel.Kaldı ki opel de ilk bakım daha önce 30000 kmydi.
Opel de garanti uzatma var,4 yıla kadar uzatılabiliyor.
Bende senin arkadasın değilim kusura bakma o zaman.Tanımadığım insanlara bey şeklinde hitap edebilirim ancak o da forumumuzda sıcaklığı bozar.Ama kusura bakma.
Ayrıca burda opel-fiat tartışması yapmıyoruz ki,yol bilgisayarı vs hersey opel de standart herkes konuşuyor ama nereye.Kaldı ki gp ile kıyaslamada yapmadık,neden buralara geldi anlamadım.Kaldı ki opelin yol bilgisayarı gayet kullanışlı ve nerdeyse sıfır hatayla çalışan verilere sahip.
Gp ancak corsa ile karşılaştırılabilir.Gerek fren,gerek yol tutuş,gerekse malzeme kalitesi gibi konularda tartışmak abesle iştigal olur.
Sorunsuz problemsiz araç yok Arda abinin dediği gibi opel de de Fiattada bu tür problemler olmuştur,olacaktır.
Bazı arkadaşlar bilmiyor sanırım ama bende eski bi gp kullanıcısıyım yorum yaparken ona göre konuşulsun.
Konu Little F.K tarafından (14/07/2008 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.
hiç grande punto su olmayan bir kişide senden pek ala fazla bilgisi olabilir.
eski bı grande punto kullanıcısı olman seni bu işin ehli yapmaz vede aaa eskıden grande puntosu varmıs dıkkatlı konusalım dıe bı tasa içerısınde bırakmaz ınsanları.
herkez bılgısını paylasıyor.ama dogru ama yanlıs. ınsanlara dusuncelerı yuzunden , tartısma ortamı yaratamassın.
ben dedım mı ben 12 seneden berı otomobıl dergılerını a dan z ye okuyorum ,ona göre konusun
butur konusmalar ınsanın sevıyesını bellı eder zaten.
yolun açık olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri