ortada bir yanlış anlaşılma var o zaman sabah görüştüğümde. bixenon olduğunu sölemişti bana aksesuarcı arkadaş acaba aynı kişiylemi görüşüyoruzda size ayrı bana ayrı konuşuyor yoksa farklı kişilerlemi görüşüyoruz.
Arkadaşlar şu anda ellerinde sadece iki tane var hata varmı diye gelmiş ikiside chrome tabanlı,farlar yaklaşık 1,5 -2 ay sonra gelecekmiş kullandığı ampuller h7 ikiside uzun ayrı kısa ayrı iki adet dipsiz ampul parklara takılıyor..
ortada bir yanlış anlaşılma var o zaman sabah görüştüğümde. bixenon olduğunu sölemişti bana aksesuarcı arkadaş acaba aynı kişiylemi görüşüyoruzda size ayrı bana ayrı konuşuyor yoksa farklı kişilerlemi görüşüyoruz.
arkadaşlar gözümle gördüm bu akşam gittiğimde farları yaktım. mercekli kısımlarda kısalar yanıyor. mercekli olmayan kısımda uzunlar. yalnız işin ilginci h4 olmamasına rağmen uzunları yaktığınızda kısalar sönüyor. selektör yaptığınızda ise kısalar açıksa her ikisi de yanıyor. parklara angel lar bağlı we farların en üstündeki iki ufak delikte de park lambaları war yanıyorlar. angellerin aydınlatması yetersiz we pek düzgün dağılmış değil. mercek yapısı güzel duruyordu ama.
merceklerin üzerinde tozlar olduğunu gördüm farları yaktığımda !!
aksesuardaki arkadaş bu farın işçiliğinin kötü olduğunu ,yalnız önce sattıklarının daha iyi olduğunu söyledi.
mehmet abinin de dediği gibi siyah zeminliler 2 ay içinde gelecekmiş ( tüm türkiyeye o zaman girecek bu farlar)
h4 degildir arkadaslar h4 demek 1 ampulde hem kısa hem uzun yanması demek, ee bunda iki kısım var mercekli ve merceksiz kısım yani iki ampul olucak buda h7 h1 olur merceklı olan kısım kısa normal olan kısım uzunyanar bu farlarda uzunlarda performans beklemeyiniz cunku canak kısmı kucuk oldugu için ışık pek dagılmaz... sonucta tuning far orginal far kadar kaliteli olmaz...
orhan soyleyene bakma sen aç kaputu farlara bak ampuleri incle adam sana bunlar far degil marş motoru dese inancan haa![]()
ahmet be vakit yok 5 dakka baktım kaçtım. hafta içi tekrar gidip bakıcam ama alper noktayı koymuş olaya fakat ben hala merak ediyorum tek farı nasıl 2 ye böldüler bizim soketler bağlantı kabloları sürekli yanmaya meyilli arıza lambasını nasıl aştılar![]()
bence de güzel durmuyor
siyah siyah siyaharkadaşlar ayrıca h7 xenon ların fiyatı ortalama nedir? Bizim h4 lerle çok fazla farkları var mıdır?
h4 uzun kısa ile arasında eğer mtec alıcaksan 30-40$ civarı bir fiyat oynuyor.
örn : yeni d1 serisi mtec h4 uzun kısa xenon 400$
d1 serisi mtec h7 xenon 360$-370$
mtec e hiç gerek yok! bizim araçlarda cogu xenon kitlerinde arıza ısıgı yakmıyor onun icin 300-400 dolar veripte xenon alınmaz bu devirdemtech bazı arabalarda arıza ışıgı yaktıgı için kullanılıyor... birde mtech in ozel kitleri var BMW ler e felan takılıyor özel kit adı veriliyor odaha pahalı...
ahmet ben mtec alıcam şu yüzden; diğer markaların hepsinin sadece isimleri farklı malzemenin kalitesi satıcının ağzında hepsi aynı aliminyum çantadan çıkıyor. En azından 400$ versen bile ne kalitede bir ürün aldığımı ve ne kadar performans alacağımı bilmiş olurum. Bunun yanında olaya sadece arıza ışığı olarak bakmamak lazım söz konusu aracın elektrik ve elektronik aksamı olunca bence ya en iyisi olmalı yada olmamalı![]()
buna oranla orjınallerı daha guzel duruyor.zaman ıcerısınde daha guzellerı gelecektır.bence acele etmemek lazım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hepimiz görünümü ile ilgileniyoruz ama işin birde diğer boyutu var odaklama yükseklik ayarı far tip değişiminden dolayı yaşanabilecek sıkıntılar.
bence orijinal farları çok daha güzel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri