arkadaslar bı ıtalyan sıtede buldum cokk ta yakısmıs ama galıba tr ye gelmess italyaya gıdecek olan var mı acaba
ORCIARI - News
Sabredin Gelicek Gelicek![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
inşallah gelirr ama daha cooooooooooookkkkkkkkkk var gıbı zaten uzerındekı jantlara hastayım 10 numara bılırsınız O.Z ULTRALEGGERA ama malum fıyatı 2700 ytlllllllllllll![]()
17" oz ULTRALEGGERA 1900 ytl hatta nakit alcaksan daha da indirebilirim
bu aralar gelir farlarda çok sürmez yılbaşını bulmaz diye ümit ediyorum ben
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
hehhh olduu emre yarın gelıpp alıyom sımdııı 1900 ytl yee
kardees bı parayı toplasam zaten hallettcemde malumm
umarım dedıgın olurda yılbasınana gelır bıraz fazla bekledık gıbı gelıyo bana
yıne de saol teklıfın ıcın![]()
ne demek abi burda birbirimize destek olmak için vazrız ben sana bildiklerimi söliyim aklında bulunsun kazım olursa yardımcı olmaya çalışırız
eyvallah kardesım yazdım bı tarafa![]()
bi ultraleggera sewer daha çıktı...
bu arada o farlar eninde sonunda gelir...![]()
gelir de ne kadar olur acaba? bence dudak uçuklatır...
hakkaten güzelmiş.. ama ben farları pek sevmedim.. kızmayın)) ne yapim benim tarzım değil.. birde arka egzoz ortada şöyle yan tarafda olsa imiş yemede yanında yat imiş..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
onasıl bi far hasta oldum gelsin ilk alan ben olacam
arkadaşlar gelmez moraliniz bozulmasın ama diğer markalara olsa daha araba trafiğe çıkmadan bütün body kit ve aksesuarları türkiye geliyo ama fiat markasına garezlerimi vardır bilmem bir türlü bulamıyoruz... üzücü ama gereçek.....
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
Bence orjinalleri daha güzel ben beğenmedim açıkcası..![]()
Çok şık olmuş modifikasyonun tamamı..
arkadaşlar gidin sanayiye bunun gibi el yapımı yaparlar kolayca,bence öyle abartılcak bi hali yok basit duruyor, mat plastik
alper kızma ama oyle kolayca yapılacak bi olay değil bu. kolay olsaydı şimdiye kadar yaparlardı. dikkat edersen çift mercak var. italyadaki şirket aylardır bu farın uretimiyle ugrasıyor. ve yapımı daha tamamlanmadı diye biliyorum. tamamlandıgı anda bir kac çift getirmeyi planlıyorum.. ( bunun dısında cıkma bi farın uzerinde denicez burda ama pek olumlu yanıt alacagımızı dusunmuyorum)
ya sanırım burdaki birçok kişide sanayiyi küçükseme var yada sanayide size hiç usta denk gelmemiş...
farların şıklıı söz konusu olduunda femoli nin işlerine bakabilirsiniz piyasada onun yaptığı kadar kaliteli siyah boyalı angellı far görmedim o da sanayi işi sonuçta...
ki sanayideki farcılara bir çıkma far götürün üstüne bunu istiyorum diyin malzemeciden de iki tane mercek alıp kalıp yaparak size bu farın aynısını hatta isterseniz daha farklı şekillerini de çıkartırlar...
bıdrak aksesuarı albeaya far bulamıyoz orjinal![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri