bende aracımı bana verilen tarihten 15 gün daha geç aldım ama bu 15 gün içinde araçsız kalmamak için bayiye baskı yaparak bana bir araç tahsis edilmesini sağladım sizde bunu yaparak en azından mağduriyetinizin giderilmesini sağlayabilirsiniz...
hıc bır arabayı parasını odedıkten sora 3 ay beklemem yanı. cok BUYUK bı sabır varmıs bekleyenlerde... gıder baska plazadan elınde olanlarından alırım... ufak tefek degısıkler dısından baska hıc bırsey olmaz. olmadı komsu sehırler war? ama tabı herkeze gore degısır...
bende aracımı bana verilen tarihten 15 gün daha geç aldım ama bu 15 gün içinde araçsız kalmamak için bayiye baskı yaparak bana bir araç tahsis edilmesini sağladım sizde bunu yaparak en azından mağduriyetinizin giderilmesini sağlayabilirsiniz...
Beklemeye Değer
Arkadaşlar
Bugün bayiiden aradılar bir müşterinin Bravo almaya karar vermesi sebebi ile ellerinde bolero kırmızısı punto olduğunu eğer istersem bunu verebileceklerini söyledir.Bu renkte araç resmi nerden görebilirim...
merhabalar
31 aralık 2007de siparisini verdim grande puntonun. 1.3 emotion new orleans mavisi icin bir fiyata anlastık..8 hafta bekleme suresi verdiler. 19 subatta ne oldu benim arac diye gittigimde bravonun afislerini filan gordum bana dedilerki fiyatlari uygun olacak..dedim bunu almak istiyorum o zaman.ok dediler. (bu arada siparisimi iptal etmisler)..
neyse bravo geldi koc indirimi gelicek diye bugune kadar bekledim.fakat koc indirimi yokmus belki aralıga kadarda gelmeyebilirmis.38.000ytllik fiyati beni cooooookk astıgından bravodan vazgectim.. artık bugun bayiiye gittim ve puntomu istedim.ellerinde 1.3 emotion yokmus trde yok dediler. dedim yuh benim siparis ne oldu. onlarda iptal ettik dediler. simdi birtane egzotik kırmızı 1.3 75hp dyanmic buldular. bunu almayi planlıyorum.. fakat o zmn koc indirimiyle filan dynamic ve emotion icin fiyat alıp arasında cok gidip geldim. simdi 75hplik araca o zmnki fiyati vermiyorlar 1.350 ytl fazla fiyat verdiler (300 ytl olsa yine kabul edicemde 1300 ytl nedir yaaw?)...basta fiyatta en fazla 50 ytl oynar diyorlardi oda vergilerden filan demislerdi. sizce ne yapmalıyım? bastırayımmı indirim icin yoksa zaten yapmazlarmı?
Günlerdir süren yğun telefon trafiğine bugün son vermiş bulunuyorum.
Biliyorsunuz araç gecikicek denmişti...Daha sonra ellerinde bolero kırmızısı olduğunu istersem onu fşyat farkı olmaksızın verebilceklerini söylemişlerdi.Dün gidip bolero kırmızısı rengini gördüm...Arkadaşlar alınmayın ama ben o rengi hiç sevemedim...Dolar artışından etkilenmiyceğimi bir kez daha teyit ettirdikten sonra beklerim dedim...Şimdi verilen tarih 15 nisan.Ama sanırım araçlara zam gelmiş...Bilginize sunarım...Bu arada Bravo ya bayıldım...Otomatik vitese güç yetmesi imkansız ancak...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri