Arkadasım bırmıttan baska bayıı yokmu yada sana yakın bır sehırdekı bayıı ıle gorus ıstersen
68 gün bekledikten sonra telefonum çaldı. tam arabam gelmiş diye sevinirken bana 2 ay sonrası için spariş verebileceğim konusunda bilgi verdiler.
ben şimdi bu birmotu napayım ark.lar. lanet olsun böyle fiata
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Arkadasım bırmıttan baska bayıı yokmu yada sana yakın bır sehırdekı bayıı ıle gorus ıstersen
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Kapora yatırmadıysan başka yerden sor derim...
Büyük ihtimalle kapora verilmiştir.
ben autoshow 2010 dan sonra punto evo siparişi vermek için birmot beylikdüzüne a gittiğimde parasal konularda anlaşılmasına rağmen "euro 5 motora geçilecek merkezden mail geldi" diye bişeyler uydurarak siparişi girmediler en sonunda ne oldu euro 5 motor sadece grande puntolarda yeraldı ya okuduklarını anlamıyorlar yada fıatın satış politikası farklı he şimdi bir punto evom var mı "hayır" alacakmıyım "kararsızım" opel yada seat'ı araştırıyorum artık içime hangisi sinerse onu alacağım bu arada punto evo'yuda aklımın bir köşesinde tutuyorum...
Amanın ben 3 gün sonra aldım o 3 gün geçmedi ki walla o bekleme olmasın 1000 tl fazla vereyim yeterki çabuk alayım aracımı
iNaDıNa T-e-X-a-S
iNaDıNa T-e-X-a-S
düşük km li 2. el temiz grandelere bakın bence..o fiyatlara en iyisini en fullünü bulursunuz emin olun...
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
sen bu mesajı yazarken bende netten grande punto bakıyodum ertuğ =) evoların iç tasarımı grande puntoda olsa kimse dönup bakmaz zaten evoya ama aklımda şuan o var 2.el bi grande benzinli alıp gaz taktırıp modifiye etmek saol dostum
bir de 2011 bravo ya 45.000 civarında diye biliyorum sizce bu para verilir mi
iNaDıNa T-e-X-a-S
bence yüksek rakamlar bravo için..eğer düşünüyosanız savaş abinin t-jet sport u satılık en full arabalardan biri..çokda temiz hatasızdır..
2008 Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
o fiyata başka model dersen seat leon 1.2 120 hp çıkardı diye duymuştum 32 bin tl onun fiyatı bakabilirsin ona
fiesta 1.6 tdci tercihimdir...
Müdür 45000 falan diyosan yeni astra al derim, 1.3 dizelini arkadaş 44000'e aldı ama Aralık'ta şimdi nedir fiyatları bilmiyorum.
Bende Fiorino siparişi verdim 1 ay sonraya tarih verdiler Bursada üretiliyor bu arabalar neden böyle ileri tarih veriliyorki
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
Şu anda bayilerde satılan araçların çoğu üretim aşamasına gelmeyi bırakın üretim planlamasında olan araçlar Bayiler olmayan araçları satıyorlar
gozum korktu valla bende aralık 27 sıpariş verdim marrta elinde olur dedıler marı gecmese bari
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri