Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: GP Öneriyor musunuz?

O. Ulubey
    orko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşük km li ve yeni ve uygun fiyatlı dizelleri sadece GP da gördüm ben. Satanların da neden sattıkları malum gibi geliyor bana.
    Neden satiyorlar?

O. Ulubey
    orko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu başlığı okudukça gülüyorum aslında. Bu sitede var olup da hayır gp önermiyorum diyen çıkar mı
    Vites kilitlenmesi, arka kapı açılmaması, bazı tıkırtılar vs gibi sorunlardan muzdarip kullanıcılar olduğunu gördüm. Bu insanlar bezmiş olabilir. Gerçi arabadan o kadar soğumuş insan foruma da bakmaz heralde

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Aslında ben VW grubu bir aracı almanı öneririm dizel olarak fakat satan yok uygun fiyatlara ve az km lerde. Düşük km li ve yeni ve uygun fiyatlı dizelleri sadece GP da gördüm ben. Satanların da neden sattıkları malum gibi geliyor bana. Tüm bunları göze alarak yakışıklı bir araban olsun istiyorsan al. Bundan daha uygun fiyatlı ve güzel görünümlü bir araba da yok.
    Emre emin ol, Vw nin dizelleri (Özellikle de tek silindiri eksik 1.4 ü) Fiat ın common-rail mjtd lerine yaklaşamaz.Zaten kendileri de dizelde yeni bir oluşum içinde ve pompa-memeden common-rail e geçiyorlar yavaş yavaş
    Konu ABNEW tarafından (08/02/2008 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Arkadaslar wv dediginiz arabayi buyutmeyin gozunuzde, tamam ic malzeme kalitesi olarak bizim araclarimiza gore daha iyi olabilirler. Ancak fiyatlar karsilastirildiginda o kadar fazla verilen paraya karsilik gelirmi bilmem. Ben aracimi aralik ayinda 240000 ytl ye aldim ayni donemde vw polo kapmpanyasi vardi abs si olmayan 2 airbag modeli 24500 ytl idi. Kiyaslamayi yapin artik Alacak olan arkadasta dusunur tasinir kesesi ve gönlü neyi isterse onu alir, simdiden hayirli olsun.

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Fiesta tdci daha az yakıyor bizim dizellerden bizim dizellerde 1000 km yi geçeni hiç duymadım görmedim bilmiyorum ama fiesta tdci geçiyor bini bir depoyla

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Haklısın Mustafa.Depolarını bilmiyorum ama mjtdlerden daha büyük hacimde olan ama daha güçsüz (bg-tork) tdci/hdi lar bizimkilerden küçük bir miktar daha az yakıyorlar...

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

herşeye rağmen GP bende alırken tereddütle aldım ama kullandıktan sonra bütün tereddütlerin boş olduğunu anladım. İstersen almadan önce gidip bir bayiden test sürüşü talebinde bulun. bu hem senin içini rahatlatıcaktır hemde araca ısınmanı sağlıycaktır. bak gör direksiyonu bırakmak istemiyceksin
    Daihatsu Copen

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Direk al ve keyfini sür.Fiyatı iyi,ikinci elide var süper bence.

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Şimdi 3 silindirli VW motorunun Multijet le kıyaslanıp kıyaslanamayacağını common rail veya pompa meme teknolojisi belirleyemez. Bakın size çok somut bir örnek vereyim. Ticaretle uğraşan bir arkadaşımın şirketinin 6-7 aracı var sanırım. Hepsi genelde VW. Kendisinin de Seat Ibizası var. Bir dönem iş yoğunluğundan ötürü satın aldıkları VW Polo 1.4 dizel arabasının motor yağını 50 bin km değiştirememişler. Yani inanılır gibi değil. Ama arabanın motoru sınıfının gerçekten de en sağlam motoru ve hiçbir sorun çıkarmamış.
    Bizim araba daha şık, daha büyük ama VW e göre çok sorunlu ve kalitesi daha düşük. Kendimin de GP' m var ama ben objektif olarak konuşuyorum. Eğer param olsaydı VW alırdım. Tavsiye isteyen arkadaşa da diyorum. Bu paraya da bundan iyisi yok gibi. İkinci el ve garantili bir araba alırsa sanırım parasının karşılığını da alacaktır.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Şimdi 3 silindirli VW motorunun Multijet le kıyaslanıp kıyaslanamayacağını common rail veya pompa meme teknolojisi belirleyemez. Bakın size çok somut bir örnek vereyim. Ticaretle uğraşan bir arkadaşımın şirketinin 6-7 aracı var sanırım. Hepsi genelde VW. Kendisinin de Seat Ibizası var. Bir dönem iş yoğunluğundan ötürü satın aldıkları VW Polo 1.4 dizel arabasının motor yağını 50 bin km değiştirememişler. Yani inanılır gibi değil. Ama arabanın motoru sınıfının gerçekten de en sağlam motoru ve hiçbir sorun çıkarmamış.
    Emre tam tersi bu ya da diğer teknolojiler belirler.Yoksa arkadaşımın Vw akrabamın Fiat ı dersek bilimsellikten uzaklaşmış oluruz.Zaten bu yüzden değil midir Fiat önyargısı.VW kaliteli üretimler yapan bir marka tabi.Amacım bunu kötülemek değil ama dizel teknolojilerini karşılaştırırsak Fiat ın dizel üniteleri (Mjtdler, 1.3, 1.6, 1.9, 2.4...) kesinlikle daha verimli daha sessiz ve daha modern üretimler.Özellikle VW nin 1.4 Tdi için bu durum söz konusu.Zaten Vw nin 1.4 ü 1.9-2.0 Tdi nin 1 silindir çıkarılarak üretilmişi.Vw, önceki mesajımda da belirttiğim gibi çok övdüğü pompa-memeden vazgeçerek daha verimli(Devirbandı/güç dağılımı) ve daha sessiz çalışan common-raile geçiyor...

Erdi ELKOCA
    gp46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

eet vw nin motorları traktör gibi ses çıkarıyor ayrıca gp daki donanıma zor yetişir gibi

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı gp46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eet vw nin motorları traktör gibi ses çıkarıyor ayrıca gp daki donanıma zor yetişir gibi
    Teknolojisi gereği ses çıkarır tabi normal...

Fatih Şen
    fatihsen67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    67 ZT 888
    Edilen teşekkür: 21

Ben almanı tavsiye etmem dostum. Ben pek memnun değilim. Bence çabuk dökülecekler...

nazım örnek
    passenger84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 2

90'lık puntonun motor performansı diger klasmanlarına göre çok ii eger bastıgım zmn gitsinde istiosan al derim ford fiesta ve wv polo arkada anca gaz yutsun

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı fatihsen67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben almanı tavsiye etmem dostum. Ben pek memnun değilim. Bence çabuk dökülecekler...
    Dayanıksız bir araba olduğuna katılıyorum. BEnimkinin şimdi de sol ön amortisör patladı. Durup dururken.
    Ön cam difüzör ızgarası durduk yere kırıldı yerinden çıktı, 1 ay sonra parça geldi. Monte edildiği gün başka bir yerinden yine kırıldı. uzun yıllar, hele bu yollarda kullanılacak bir araç değil kesinlikle.
    2 yılı geçirmeden satmak lazım.

serdar mumcuoğlu
    petse43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Granit Gri

iyi günler arkadaşlar ben de g.p 1.4 dynamic otomatik vites almayı düşünüyorum...sizlere birkaç sorum olacak
    1-şubat ayı için 2750 ytl indirim diyor bu ne kadar uygulanır
    2-internette fiat sitesindeki fiyat rakamlarıyla bayilerdeki aynı mı yoksa bayilerde daha ucuz oluyor mu zira 26800 yazıyor +2300 otomatik farkı var ve çok pahalıya geliyor bu araç böyle olunca neredeyse 30 milyar.bense 25-26ya kadar çıkabilirim
    3-dynamic versiyonunda 4 cam elektrikli mi?sis farı ön sis farı var mı?

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı petse43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler arkadaşlar ben de g.p 1.4 dynamic otomatik vites almayı düşünüyorum...sizlere birkaç sorum olacak
    1-şubat ayı için 2750 ytl indirim diyor bu ne kadar uygulanır
    2-internette fiat sitesindeki fiyat rakamlarıyla bayilerdeki aynı mı yoksa bayilerde daha ucuz oluyor mu zira 26800 yazıyor +2300 otomatik farkı var ve çok pahalıya geliyor bu araç böyle olunca neredeyse 30 milyar.bense 25-26ya kadar çıkabilirim
    3-dynamic versiyonunda 4 cam elektrikli mi?sis farı ön sis farı var mı?
    2750YTL lik indirim uzun süredir var.Biteceğini de sanmıyorum.Sitedeki fiyatlar güncel ancak bayiler indirim yapabilirler.Dynamicte arka camlar manuel.Konfor paketi(1) alınarak 4 cam otomatik olabilir.Sis farı ise standart, hayırlısı olsun...

Ahmet Tarım
    ahmettarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 5

2750 indirim var diyorlar ben soruyorum sitede yazılan miktarı söylüyorlar yada 500 aşağısını söylüyorlar resmi sitesindeki miktarlar indirim yapılmış fiyatlarmı acaba bilen varmı?

gökhan kalkan
    gökhan_gp01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Plaka
    01 j* 77*
    Edilen teşekkür: 12

bende 1.3 75hp dynamic kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm sorunları olabilir ama + ları kesinlikle çok gayet memnunum bu gp mi satarsam 2009da yine gp almayı düşünüyorum

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı ahmettarim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2750 indirim var diyorlar ben soruyorum sitede yazılan miktarı söylüyorlar yada 500 aşağısını söylüyorlar resmi sitesindeki miktarlar indirim yapılmış fiyatlarmı acaba bilen varmı?
    Evet Ahmet Bey sitedeki fiyatlar güncel yani 2750YTL indirilmiş hali, gerisi bayilere kalıyor...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon