Neden satiyorlar?
Printable View
Arkadaslar wv dediginiz arabayi buyutmeyin gozunuzde, tamam ic malzeme kalitesi olarak bizim araclarimiza gore daha iyi olabilirler. Ancak fiyatlar karsilastirildiginda o kadar fazla verilen paraya karsilik gelirmi bilmem. Ben aracimi aralik ayinda 240000 ytl ye aldim ayni donemde vw polo kapmpanyasi vardi abs si olmayan 2 airbag modeli 24500 ytl idi. Kiyaslamayi yapin artik :) Alacak olan arkadasta dusunur tasinir kesesi ve gönlü neyi isterse onu alir, simdiden hayirli olsun.
Fiesta tdci daha az yakıyor bizim dizellerden bizim dizellerde 1000 km yi geçeni hiç duymadım görmedim bilmiyorum ama fiesta tdci geçiyor bini bir depoyla
Haklısın Mustafa.Depolarını bilmiyorum ama mjtdlerden daha büyük hacimde olan ama daha güçsüz (bg-tork) tdci/hdi lar bizimkilerden küçük bir miktar daha az yakıyorlar...
herşeye rağmen GP :D bende alırken tereddütle aldım ama kullandıktan sonra bütün tereddütlerin boş olduğunu anladım. İstersen almadan önce gidip bir bayiden test sürüşü talebinde bulun. bu hem senin içini rahatlatıcaktır hemde araca ısınmanı sağlıycaktır. bak gör direksiyonu bırakmak istemiyceksin :D
Direk al ve keyfini sür.Fiyatı iyi,ikinci elide var süper bence.
Şimdi 3 silindirli VW motorunun Multijet le kıyaslanıp kıyaslanamayacağını common rail veya pompa meme teknolojisi belirleyemez. Bakın size çok somut bir örnek vereyim. Ticaretle uğraşan bir arkadaşımın şirketinin 6-7 aracı var sanırım. Hepsi genelde VW. Kendisinin de Seat Ibizası var. Bir dönem iş yoğunluğundan ötürü satın aldıkları VW Polo 1.4 dizel arabasının motor yağını 50 bin km değiştirememişler. Yani inanılır gibi değil. Ama arabanın motoru sınıfının gerçekten de en sağlam motoru ve hiçbir sorun çıkarmamış.
Bizim araba daha şık, daha büyük ama VW e göre çok sorunlu ve kalitesi daha düşük. Kendimin de GP' m var ama ben objektif olarak konuşuyorum. Eğer param olsaydı VW alırdım. Tavsiye isteyen arkadaşa da diyorum. Bu paraya da bundan iyisi yok gibi. İkinci el ve garantili bir araba alırsa sanırım parasının karşılığını da alacaktır.
Emre tam tersi bu ya da diğer teknolojiler belirler.Yoksa arkadaşımın Vw akrabamın Fiat ı dersek bilimsellikten uzaklaşmış oluruz.Zaten bu yüzden değil midir Fiat önyargısı.VW kaliteli üretimler yapan bir marka tabi.Amacım bunu kötülemek değil ama dizel teknolojilerini karşılaştırırsak Fiat ın dizel üniteleri (Mjtdler, 1.3, 1.6, 1.9, 2.4...) kesinlikle daha verimli daha sessiz ve daha modern üretimler.Özellikle VW nin 1.4 Tdi için bu durum söz konusu.Zaten Vw nin 1.4 ü 1.9-2.0 Tdi nin 1 silindir çıkarılarak üretilmişi.Vw, önceki mesajımda da belirttiğim gibi çok övdüğü pompa-memeden vazgeçerek daha verimli(Devirbandı/güç dağılımı) ve daha sessiz çalışan common-raile geçiyor...
eet vw nin motorları traktör gibi ses çıkarıyor ayrıca gp daki donanıma zor yetişir gibi :D
Ben almanı tavsiye etmem dostum. Ben pek memnun değilim. Bence çabuk dökülecekler...
90'lık puntonun motor performansı diger klasmanlarına göre çok ii eger bastıgım zmn gitsinde istiosan al derim ford fiesta ve wv polo arkada anca gaz yutsun:)
Dayanıksız bir araba olduğuna katılıyorum. BEnimkinin şimdi de sol ön amortisör patladı. Durup dururken.
Ön cam difüzör ızgarası durduk yere kırıldı yerinden çıktı, 1 ay sonra parça geldi. Monte edildiği gün başka bir yerinden yine kırıldı. uzun yıllar, hele bu yollarda kullanılacak bir araç değil kesinlikle.
2 yılı geçirmeden satmak lazım.
iyi günler arkadaşlar ben de g.p 1.4 dynamic otomatik vites almayı düşünüyorum...sizlere birkaç sorum olacak
1-şubat ayı için 2750 ytl indirim diyor bu ne kadar uygulanır
2-internette fiat sitesindeki fiyat rakamlarıyla bayilerdeki aynı mı yoksa bayilerde daha ucuz oluyor mu zira 26800 yazıyor +2300 otomatik farkı var ve çok pahalıya geliyor bu araç böyle olunca neredeyse 30 milyar.bense 25-26ya kadar çıkabilirim
3-dynamic versiyonunda 4 cam elektrikli mi?sis farı ön sis farı var mı?
2750 indirim var diyorlar ben soruyorum sitede yazılan miktarı söylüyorlar yada 500 aşağısını söylüyorlar resmi sitesindeki miktarlar indirim yapılmış fiyatlarmı acaba bilen varmı?
bende 1.3 75hp dynamic kullanıcısı olarak kesinlikle öneririm sorunları olabilir ama + ları kesinlikle çok gayet memnunum bu gp mi satarsam 2009da yine gp almayı düşünüyorum