Fiyat konusunda bilgi sahibi değilim uzun zamandır bakmadım. Piyasanın çok yüksek olduğu söyleniyor. Şimdi 7.500₺ hasar kaydı eğer 2018 veya 2019 tarihli ise çok ciddi bir sorun değil. Ama 2016 tarihli ise ciddi bir hasar anlamına gelir. Malum son yıllarda paramız çok değer kaybetti parça fiyatları 2-3 kat arttı. Hangi parçaların değiştiği resmi kayıt altındaysa ve düzgün araç düzgün toplandıysa sıkı bir pazarlık yapılarak fiyat aşağı çekilip alınabilir. Ya da şöyle bir yol takip edebilirsiniz. Kimse düzgün malını ucuza satmaz. Eğer satıcı aracına güveniyorsa ona göre fiyat yazar, kusurlarını açıkça belirtir ve eğer dediklerim dışında birşey çıkarsa ekspertiz ücreti bana ait der. İyi pazarlık yapar aracı alırsınız. Ben araç alacağım zaman öyle yapmıştım. Tamam kardeşim sözüne itimat ediyorum ancak yetkili serviste ekspertiz yaptırdığım zaman dediklerin dışında birşey çıkarsa pazarlığımız bozulur ekspertiz ücreti de sana kalır dediğim zaman birkaç kişi abi aslında arabanın şusu budu var diye dökülmeye başlamıştı. Ben de tabiki hiçbirine dönüş yapmadım. Dürüstlük esastır alışverişte satacağı malın ve beyan ettiği şeyin arkasında duramayan adamla alışveriş yapılmaz. Kimse de iyi malını ucuza vermez. Biraz fazla bütçe ayırın temiz olduğuna dair şüpheniz bulunmayan bir aracı alın derim uzun vade için.