arenas Nickli Üyeden Alıntı
Forumda bu konularda çok daha bilgili arkadaşlar var ama son zamanlarda pek aktif değiller.S1-S2 farkı logolardan (ön-arka,direksiyon-jant göbekleri) anlaşılır diyebilirim.Mesela 2006 S1 active yani boş donanımda tavan tutamaçları,bagaj lambası mevcutken,2011 boş grandede (S5 yazıyor benim ruhsatta) bunlar mevcut değil.Belki başka farklar da vardır...
Benim punto serilerinde en beğendiğim araç 2011 evolardır.Beyaz renk içi bordo döşeme,can tavan artı güvenlik paket,asist kit,evo paket,blue&me,hifi ses sistemi ile diğer serilerde olmayan şöför diz hava yastığı ile (7 hava yastıklı) en zengin donanımlı ve bence yakışıklı puntolar.Forumdan arkadaşın dizel manuelini oldukça kullanma şansım oldu ve grandelerden yalıtım ve konfor açısından daha iyi diyebilirim.
Duologic şanzıman için pek bişey diyemem ,kullanmadım.Ancak aracın bakımlarını yaptırdığım fiat ustası ,”bakımlı olursa alınır,binilir” demişti.Günümüz çift kavramalarına göre konforlu olduğu söylenemez ama gerek baskı balata maliyeti,gerekse komple robot maliyeti ile bakımı ekonomik bir şanzımandır bence.İyi bir şanzıman ustasına ya da yetkili servise baktırılarak almakta fayda var.Forumda aratırsanız duologic ustalarının iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer imleri