Alıntı ianemon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm arkadaşlar forum da ilk günüm ve ilk msj aracımı alalı 4 gün oldu 2008 grande punto 1.4 t-jet dinamic 120 hp rock siyah bumodeller hakkında pek bilgim yok tipomu satıp bunu aldım tüpte randıman alınmıyormuş yüksek hızda motorda tekleme oluyor diyorlar ve motor arıza lambası yanıyormuş bilgisi ve tavsiyesi olan varmı--ayrıca jant ölçüsü ne olmalı tavsiye edeceğiniz bir model ve ölçü varmı teşeşkürler şimdiden
Alıntı ianemon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kafama takılan bir şey de 3- K 3 KAPI 5-K 5 kapı anlamındamı araç 5 kapılı ama sigorta poliçesinde 3-k yazılı anlam veremedim
Öncelikle aracın hayırlı olsun İlker, hoşgeldin aramıza,

Açıkçası ben aracıma lpg taktırmak istemem.Ancak forumda t-jete lpg uygulayan arkadaşlarımız vardı.Sorunsuz olarak kullandıklarını belirtmişlerdi.Arama yaparak bulabilirsin bu konuları,

Dynamiclerin jant-lastik ölçüsü 185 65 15'' olmakta.Sportlarda ise standart olarak 205 45 17'' olmakta.Bence sportların ölçüsüne geçebilirsin,

Poliçede sanıyorum t-jet sport olarak görünüyor olabilir araç ya da diğer herhangi bir modelin 3 kapılısı olarak.Bence sigortanla bir görüşmelisin,

Kazasız sürüşler...