Alıntı slymn89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba beni üyeyim yeni aranıza katıldım. benim airbag çatlağı ile ilgili bir sorum var sizlere. üç hafta önce 2012 model punto 1.4 easy s&s aldım araç 75000 km'de. Bugün sabah işe gitmek için aracıma bindiğimde tesadüfen fark ettim gözüm takıldı aracın ön yolcu tarafında airbagin olduğu yerde bir çatlak var. Ben bu çatlağı aracı satın alırken fark etmemiştim öncesinde araştırma yapmadığım için de bilgi sahibi değildim. Hemen araştırdım ve gördüm ki bu puntolardaki kronik bir sorunmuş ve servisler ücretli değişim yapıyorlarmış ve yüksek fiyat istiyorlarmış. arkadaşlar bu ciddi bir sorun mudur? yaptırmazsam öyle kalsa olur mu? sonradan bir sıkıntı yaratır mı? bu konuda bilginiz var mı? Açıkçası biraz kafama takıldı ve canım sıkıldı size sormak istedim cevaplarsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim.
Hocam hiç yaptırmayın bence boşverin . Ben karabay oto diye biyere yaptırdım. Yeri Konya'da ama İstanbul'a gelmişlerdi o zaman yaptılar Torpido yüzeyi aynı olacak dedi olmadı. Sonra gene çatladı daha cok toz tutuyor. Eski hali daha iyiydi hiç uğraşmayın derim ben