Alıntı murat sandıkçı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
'Çok pişmanım' başlığını yazarak başlattığım bu konu artık fikir alışverişi olmaktan çıktı, tartışmaya dönüştü.Bu forumda ki amaç insanların birbirine destek olması sorunlarını paylaşması değilmi.Bakıyorumda artık olay 'YA SEV YA TERKET' muhabbetine döndü.Bence birbirimizi kırmadan üzmeden yazmaya devam edelim.Konuyu yine Gp'ye getireyim.
Benim araçım bugün itibari ile 300 km oldu ve beni yine servis cağırdı daha önce 100 km de gitmiştim.Frenlere bakmak için çağırmışlar.Bugün gitmişken şu EFSANE OLMAYA ADAY DİREKSİYON KUMANDA TUŞLARI' nın yanmadığını değiştirmelerini istedim.Hemen yokuş yaptılar,Ama başıma geleceği bildiğim için tedbirliydim, geçen hafta forumdan bir arkadaşta aynı servise gitmiş ve değiştirmiş hemen onu söyledim bu sefer seslerini çıkarmadılar.Sipariş verdiler gelince değiştireceklermiş.Şimdi sakın bana kimse bu her arabada olur her serviste olur gibi şeyler yazmayın.Forumdan okuyorum her yerde farklı uygulamalar var, bazı servisler değiştiryor parçayı, bazıları problem yaratıyor, call center sizin arabanızda yok böyle bir özellik diyor.Gelin çıkın işin içinden.Bu olayın sebebi Tofaş herhalde.Bu olayları takip etmiyorlarmı,servis bülteni yayınlayıp çözmesi gereken Tofaş değil mi? Biz neden servisle muhatabız,Zaten sitesini bile güncelleyemeyen bir firmadan ne beklenir.Artık şunu biliyorum Tofaş bu işi yapamıyor.Ben bu iş için Koç Holding'e kadar gideceğim.Bu millet enayi değil.

Kazasız günler
Murat SANDIKÇI

Direksiyon kumanda isin olmus anladigim kadariyla. Tebrikler. Ayni sorunlara Servislerin farkli tutum sergilenmesini anlamak mumkun degil dogrusu.