Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konu sahibi arkadaşa Allah gönlüne göre verir inşAllah temennisini diledikten sonra derim ki:

2015 yılı mayıs ayı gibi 25-40 bin liralık pek markaya takılmadan araba arayışına giriştim biraz piyasayı araştırıp ve bi kaç abi bildiğim ustayada danıştıktan sonra 2006-2010 arası punto dynamic(orta paket) ve emotion(full paket) düşük kilometreli bi araç arayışına girdim imkanımda vardı ama bütün paramı arabaya bağlamak mantıklı gelmedi sonuç olarak ilk baktığım arabaya talip oldum 2008 dynamic dizel 82 binde hasar kaydının arka tampondaki boya haricinde hasarsız oluşu araç sahibinin ilk sahibi ve tamamen servis kayıtlı olması beni arabaya bağladı belki piyasasının 1-2 bin lirada üstünde vermiş olsam bile iyi bi araç aldığımı düşünüyorum 27 bin liraya almıştım ve şuan daha fazla hasar kayıtlı ve daha yüksek kilometrelilerine 30-32 arası yazanlar var uzun yıllar binmeyi düşünüyorum ama hiçbi zaman satamama gibi bi endişem olmadı
Sahibinden denk gelmiş olması, servis kayıtlı olması ikinci elde büyük bir avantaj gerçekten......