Arkadaşlar belki biraz fazla duygusal olucak ama ben Puntomu çok seviyormuşum meğer....Evliyim daha çocuk yok ama yakın zamanda düşüce var ve birde köpeğimiz var.Ben aracımı daha Türkiyeye ye gelir gelmez sipariş eden 7.kişiyim ve ayıla bayıla aldım.İllaki kırmızı olsun diye aldım daha dün gibi aklımda.O zamanlarda 90lığı falan yoktu showrroom arabasını aldım. Hele ki o zamanlar nfs nin oyunu vardı ve o oyunda arabalardan en harikası Grande Punto idi.Her neyse....Son zamanlarda yer konusunda şikayetçiydim ama piyasaya baktım elle tutulur station wagon ya da suv tarzı temiz bir araç bulamadım.Ha belki temizdir ama ben çok titiz olduğum için emin olamamışımdır.Bugün 75 binliraya 2013 ww passat wariant buldum otomatik dizel beyaz sunrooflu falan exstrası çok adamla anlaştım ama Gp yi satmak zorunda kalacağım için vazgeçtim...Kalsın bende çürüyene kadar binicemPuntolarımızın değerini bilelilim....Ararcım Gp 2006 active ilk sahibinden özenle kullanılmış, sigara içilmemiş, boyasız kazasız belasız bir Fiat
![]()
Yer imleri