aramıza hos geldin oncelikle araban hayırlı olsun gercekten super bir secim puntoama ben de benzinli oldugu icin hızlanmaları bilmiyorum ama duyduguma gore gercekten cok teknolojik ve seri bir motormus simdiden keyifli surusler
![]()
90 lık gp ların 4. viteste 60-100 ve 90-120 hızlanmalarını biliyor musunuz ?ayrıca kullanan arkadaşların pratikteki tecrüberi nasıl.teşekkürler.(henüz aracımı teslim almadığım için bilgilerinize başvuruyorum)selamlar
aramıza hos geldin oncelikle araban hayırlı olsun gercekten super bir secim puntoama ben de benzinli oldugu icin hızlanmaları bilmiyorum ama duyduguma gore gercekten cok teknolojik ve seri bir motormus simdiden keyifli surusler
![]()
otomobil dergilerinin sitelerinden ulaşabilirsin sanırım bu bilgiye ben şahsen hiç ölçmedim,ama gayette seri yani,özellikle rampada katladıklarımı arka arkaya koysam burdan eskişehire yol olurama biraz beklemelisin bunun için ilk 4000 5000 km filan tam verimli olmuyor motorlar..özellikle 2500-4000 devir arası çok iyi hızlanıyor araç..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Teşekkürler.Aracımı teslim alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri