benim aracın geri vites lambası yanmıyordu bi ara bilader bir servise götürmüş onlarda elektrikçimiz yok ama anlaşmalı dükkan var demişler yönlendirmişler adam bakıyor ampul sağlam müşür sağlam duyda sağlam diyor tesisatta sıkıntı var 700-800 TL. ye hallereriz diyor bir günde çıkarırım diyor bilader zaten makina mühendisi kıllanıyor maaş almadım alınca getirim diyor çıkıyor ben 2 gün sonra oto servet var ankara ostimde en sağlam elektrikçi randevulu felan yani arada tanıdık var ben zor baktırdım o günü neyse adam bağladı cihaza sıkıntı yok halt etmiş dedi bir söktü bile bile uyumsuz ampul takmış kansız dedi 10 liraya sorun çözüldü haram para yemek isteyen ayakkabı kutucularını örnek alan çok sorsan bunlara müslümanlığından da ödün vermezler
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri