arkadaşım geçmiş olsun. Ya bunlar ne bicim insan anlamıyorum.ne beyni , alternatörü şakamsın be adam, arkadaşın dediği gibi bende sinirden gülüyorum

elini veren kolunu kaptıracak vallaha..benim başımdan da bir olay geçti anlatmak isterim sizleri sıkmazsam.
bir araç gemisine bineceğiz mersinde, zamanın gelmesini bekliyoruz , turist ailenin biri çocukları çok terlediği için araç çalışmazken klimayı açmış tabi akü bitmiş. Neyse bende yanına park ettim. Yardım istiyor ancak anlatamıyor derdini.
Bende yardımcı olayım dedim. Arkadaşının aracıyla benim yanımdalar, elektrikçide var. turist arkadaş benim aracım çalışmıyor, sorun benim araçta aküde galiba diyor. elektrikçi arkadaşının aracının aküsünü sökmeye çalışıyor. aracın sahibi de karşı çıkıyor

Bende olaya müdahale ettim elektrikçiye anlattım . çalışmayan aracın bu olmadığını, arkadaşının aracının çalışmadığını galiba sorunun aküden kaynaklandığını anlatmaya çalışıyorlar dedim.araç Volvo s60 sw dı galiba elektrikçi çalışmayan araç nerde diye sordu gösterdiler bizde aracın yanına gittik.
Kaputu açtık baktık akü yok, elektrikçi iki baktı bunun akü nerde dedi., o zaman bagajdadır nerde olacak dedim evet bagajdaymış. Başladı beyin bakılacak, aküyü jarz etmiyor ona bakılacak, akü değişecek 500 Euro para istedi turistten ama ben şoooook oldum. çünkü net belli adamın anlattığına göre akü bitmişti . elektrikçiye yanında ara kablo var mı dedim, var dedi , bağla benim araçtan çalıştır bu arabayı dedim olmaz diyor, sen yap dedim sorumluluk benim.
Yaptı araç çalıştı. Şimdi borcu ne kadar dedim kaç isteyeyim abi dedi .işi yapan sesin dedim, sen söyle bende ona aktarayım dedim 40 Euro olsun dedi, yaptığı işe göre 40 Euro'da çok dedim 30 olsun dedim tamam dedi. Söyledim elektrikçinin parasını ödedi, elektrikçi gitti turiste gemiye binmeden önce yaklaşık 2 saat dolaş arabayla güzelce, sonra gemiye bin , birde park halindeyken araçta bir şey çalıştırma dedim gönderdim. tabi gitmeden 15 dakika teşekkür etti bir şeyler ısmarlamak istedi ben geri cevirdim.gemide karşılaştık ve ne kadar mutlu olmuşlar. buda bana yetti.
Yer imleri