benden alıntı yapmışsınız ama ben otomatik diye bi tabir kullanmadım
ayriyetten diğer söylediklerinize katılıyorum
Evet ozellikle alinti yaptim. 90bg'lik evo onermissiniz ama 90bg'lik duz vites evoyu ben arac ararken gormedigimi belirtmek istedim.90bg olarak gorduklerim hep otomatik vitesti.
Evet ozellikle alinti yaptim. 90bg'lik evo onermissiniz ama 90bg'lik duz vites evoyu ben arac ararken gormedigimi belirtmek istedim.90bg olarak gorduklerim hep otomatik vitesti.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
vallahi bişey daha öğrendim
ben arkadaşa dolu olanı almasını söylemiştim ama evoda 90 lık düz vites olmadığını bilmiyodum hem evo alıp hem düz 75hp de alınmaz otomatiklerde sıkıntılı bilemedim şimdi
ben arkadaşa dolu olanı almasını söylemiştim ama evoda 90 lık düz vites olmadığını bilmiyodum hem evo alıp hem düz 75hp de alınmaz otomatiklerde sıkıntılı bilemedim şimdi
Hayir belki vardir 90bg'lik duz vites Evo'da ama grandepuntoda oldugu gibi bir secenek olarak bulmak cok zor sanirim. Ya da varsa sahipleri yazmiyor ilana.
Hayir belki vardir 90bg'lik duz vites Evo'da ama grandepuntoda oldugu gibi bir secenek olarak bulmak cok zor sanirim. Ya da varsa sahipleri yazmiyor ilana.
Saygilarimla.
SM-N910C cihazımdan gönderildi
internetten baktım özellikle dediğiniz gibi olanlar 90 lık ise otomatik manueller hep 75 hp bence bu saçmalık
90 beygir isteme sebeplerinizi bilmiyorum ancak 75 beygir dizel düz vites Evo kulllanıyorum gayet de memnunum. Araçta donanimin önemine ben de inanıyorum. Evo dynamic, bu anlamda tatmin ediyor.
2011 Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic - Şehir içi 5.1 Litre/100 km. , şehir dışı 4.0 Litre/100 km.
90 beygir isteme sebeplerinizi bilmiyorum ancak 75 beygir dizel düz vites Evo kulllanıyorum gayet de memnunum. Araçta donanimin önemine ben de inanıyorum. Evo dynamic, bu anlamda tatmin ediyor.
bende 75 lik punto kullanıyorum ama tutulan ve performanslı olan 90 hp lik olan onun için şimdi tekrar punto alsam kesinlikle 90 lık alırım bide 6 vites olanlar uzun yl ekonomisinde daha başarılı
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri