Model yılına göre kilometresi hayli düşük, 1.3 dizel olması da avantaj, ne kadar fiyat verdiler bilemiyorum ancak olumlu olarak değerlendirilmesi gereken bir araç olarak görüyorum.......
Arkadaşlar merhaba, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola.
Aranıza yeni katıldım, taze üyeyim. Bursa Adliyesinde memurum, yeni evlendim bi araç alalım dedik araştırdık punto'da karar kıldık. Sizlerden tavsiye almak istiyorum.
2005 1.3 Multijet Dynamic Punto 100binde bi' araç buldum. Bu eski kasalardan. Sizce nasıl neler önerirsiniz.
Şimdiden yorum yapacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Model yılına göre kilometresi hayli düşük, 1.3 dizel olması da avantaj, ne kadar fiyat verdiler bilemiyorum ancak olumlu olarak değerlendirilmesi gereken bir araç olarak görüyorum.......
Arabayi gittim gördüm, bitek tamponda local boya varmis değişen yok. İci dosemeleri temiz. 19500 e anlastik fiyati nazil sizce hocam
Fiyat dizel için makul diyelim belki biraz daha düşebilirler, ancak 20bine kadar çıkabiliyorsanız 2006 ve üstü grande puntoları da değerlendirebilirsiniz.....
21e kadar cikarim hocamda yok ki o paralara grande punto alinacak temizlikte, varmi gözünüze takilan
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, varsa aracını satmak isteyen konuşalım![]()
Bence bahsettiğiniz araç alınır..Beğenilen bir araçtır..
Bak bunda var mesela.. Fiat Punto 1.3 Multijet Dynamic 2005 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 175703706
Bundada var https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...73180605/detay ..Yani dinamikler üst modellerdir olması gerek ama tam olarak bilemiyorum tabi..
Konu fotobelit tarafından (21/08/2014 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
semih kardeşim telefonda sormadınız ama benim aracımın tüm agır bakımları yapıldı trigeri 162 binde ilk aldığımda değiştirdim Z rotlarımdan ses geliyordu iki tarafıda değiştirdim önceki sahibi pek bakım yapmamış ben binecem die aldım ama evlencegimden dolayı acil satmak zorunda kalıyorum aklınıza ne kadar bakım geliyorsa ben incine boncuguna kadar yaptırdım sabah biraz uykuluydum konuşamadım gerekirse tekrar ararsanız detaylı bilgiyi tekrar verebilirim iyi günler ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri