Öncelikle geçmiş olsun. Ben toyotanın perte çıkacağını düşünmüyorum, bilakis punto perte çıkmaya daha yakın, dikkat ettiyseniz corolladaki hasar ön tampon, farlar, ön kaput ve en fazla radyatör hasarı çıkar diye düşünüyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben toyotanın perte çıkacağını düşünmüyorum, bilakis punto perte çıkmaya daha yakın, dikkat ettiyseniz corolladaki hasar ön tampon, farlar, ön kaput ve en fazla radyatör hasarı çıkar diye düşünüyorum.
Konuyu tam okumadınız galiba.Toyotaya kesin pert demişler.Toyotanın ön hava yastıkları,kaput sağ çamurluk,ön farlar,davlumbaz,tampon,radyatör,motor kulakları ön koruma demiri dahil hepsi değişecek.Eğer tampon bu kadar dağıldıysa ön şasi ucuda yamulmuş olma ihtimali yüksek.Puntoda sadece iki kapı bir de hava yastıkları değişecek.Marşpiyelde boyandı mı tamamdır.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Tampon,tampon demiri, sağ çamurluk, iki far, ön kaput, ön panel, sağ ön davlumbaz ++Muhtemel birkaç yürürü parçası (Salıncak rot rotil motor takozu gibi akla gelmeyen bi dünya incik cincik parça)
VE İLAVETEN:
Airbag sensörleri, 5 Airbag (Diz de vardır bunda) **fotoda açık en az 4 airbag var 2 ön , 2 perde. Muhtemel Koltuk yan airbagler de açıktır tam seçemedim, Airbag beyni.
ve en önemlisi komple ÖN GÖĞÜS. Bu maddeye kadar pert çıkmasa bile, ön göğüs de eklenince iş bitiyor....
Konu celenlee tarafından (07/09/2015 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri