Alıntı ecuadorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
C-max lerden kastiniz yeni kasalarimi acaba? Bende büyük arac bakiyorum malum cocuk var. Seceneklerim arasinda 2012 cmax astra ST ve megane ST var.
bende c-max'a baya heveslendim ancak benden önce kuzenim aldı 2013 model titanium'unu. Bu vesileyle hemen aldım elinden arabayı, ümüğünü cümüğünü inceleme fırsatım oldu. C-max'la ilgili izlenimlerim: herşeyden önce dışardan dağ gibi duran aracın için ufacık. sürücü koltuğu benim sürüş pozisyonunda iken arka koltuk benim boyumda bir yolcunun kucağına geliyor. arka koltukları bi tuhaf, çok yüksek konumlandırılmış. Ses sistemi ve parça kalitesi muazzam. sony ses sistemi neredeyse profesyonel ses sistemi kalitesine ses veriyor. oldukça tok ve kaliteli ses veriyor. bu konuda Megane ST zayıf kalıyor. aracın kendisi orta yaş üstü emekli aracı gibi duruyor, c-max Mk1 deki sportiflik kaybolmuş. Ses izolasyonu inanılmaz kötü. kuzen 1000 liraya ziebertten araç altına izolayson yaptırmıştı alır almaz. ona rağmen yolun bütün gürültüsü aracın içerisinde. Megane Sport Tourer, C-max'e göre oldukça sessiz. Tdci motor, dci motordan çok daha gürültülü çalışıyor. ama "aile otomobili" sınıfında en çok tutulan ve piyasası en iyi olan model C-max