Ali Bey'in gönderdiği devreyi benim puntonun teyp tuşlarına Çorlu'dan Halil abi monte etmişti. Seyahat kalitesini artıran oldukça kullanışlı bir sistem teyp tuşlarına monte edilen devre. İstanbul'da CC taktırmak isteyen arkadaşların bu fırsatı değerlendirmelerini öneririm.
orjınal kol takılıp aktıf edıldığı zaman, gösterge panelınde CC ışığı sureklı yanık mı kalıyor..?
bır foto ekleyebılırmısınız..
F&F Car Clean - Detailing Center
Direksoyon alti bana uyar listeye ekleyun lutfen
konya da olsaydı hemen yaptırırdım. maalesef konya da yok![]()
ali bey selamlar sizin yaptiginiz devrede tadilat yapilip bu isigin yanip sonmesi saglana bilirmi
konuyu şu şekılde netleştırebılırız...
sıte sahıbı arkadaş yada admın arkadaşlardan bırı yada konuyu açan 'GPEMREE' nıcklı abımız hesap bılgısı versın (benım ıçın fark etmez Alı beyınde hesabına yatırabılırız), herkes ne ıstedığını yazsın ve hesaba para yatırsın...
2/3 hafta ıçınde gun belırlensın, olmadı ctesı pazar olarak 2 gruba ayrılabılır yada Anadolu yakasa Avrupa yakası dıye 2 gruba ayrılabılırız..
yol ıçınde uçak bıletı tercıh edelım, önceden karar verıp Alı beyın gıdış donuş uçak bıletını alalım, sayıya gore rakamı bolerız ve montaj gunu herkes yol parasınıda odemış olur..
yer ıçın sıze yardımcı olabılırım, dukkanım bahçeşehırde ve kapalı garajda, elektrık çay kahve vb ucretsız..
bence gerıye tek bışey kalıyor, buluşma bolumune konu açıp sayıyı netleştirmek, 31 ekım & 1 kasım tarıhlerı uygunmudur? hem tum üyeler konuyu gorsun dıye hemde Alı bey urunlerı rahat rahat hazırlayabılsın dıye..
Buna gerek yok. Ben sırf bu iş için gelmiyorum zaten gelecem o yüzden para yatırma falan işine girilmesin uçak bileti falanda gerekli değil çünkü dedim ya arkadaşlarımla gorusmeyelim geliyorum. 31 ekim 1 kasım olamaz seçim var ondan sonraki hafta düşünüyorum ama netlestiginde haber vereceğim. Kim ne istiyorsa ozelden ad aoyad istek ve telefonunu bildirsin yeter.
Konu alixxx tarafından (06/10/2015 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Hocam merhaba daha öncede etkinlik yapmak istemiştik olmamıştı umarım bu sefer sorunsuz bi şekilde gerçekleşir. Geçenlerde airbag sargım bozulduğu için yeni sinyal kolu aldım almışkende CC'li aldım. Aracım 2006 1.4 Fire Active direk bağlasak Ecuscandan aktive etsek kullanabiliyormuyum?
Activelerde tesisat olmadığı için kullanamazsınız. Arkadaş gelince tesisatını çekip aktivasyonunu yapacaktır.
tarıh hakkında bılgı bekliyorum..
benimde airbag sargısı gitti. almışken cc kol almak daha mantıklı.
not: otomatik activelerde tesisat varmış.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri