Insallah.
Guncel.
ıyı gunler arkadaslar. buluşma tariğimiz ve yerimiz kesinleşti mi?
Evet 25 i benim icinde uygun olur. Cumartesine denk geliyor.
Emre Bey;
Size sms ile dönen kaç kişi var? Listeyi yarın uygun olduğunuzda güncelleyelim derim. 25'i daha önce de söylediğim gibi benim için uygundur.
Durum böyle ise ciddi bir kirlilik mevcut. O kadar mesaj atılmış ama bir arpa boyu yol gidilememiş. Benim fikrim; yaptırmak isteyenlerin iletişim bilgilerini almanız ve 10-20 Tl falan kapora almanız. Ne şiş yanar ne kebap. 8 kişi yaparım deyipte, sizin buralara 2 kişi için gelmeniz büyük ayıp olur.
Ben daha şuraya o 8 kişinin mesaj yazdığını görmedim. Anlamıyorum yani benim gözümden mi kaçıyor bende varım diyen 2 kişi diğerleri ortada değil mi ben mi farkedemedim. Parayı bana bile göndermesinler ya organizasyonu yapan arkadaşa göndersinler ama dediğim gibi bu şartlar altında ben gelmeyi tekrar düşünürüm. Önce nerden baksanız 18-20 kişi vardı birden onlar kayboldu sonra diğer arkadaşlardan ses çıkmıyor. Ben bu iş için 20-22 saat yol çekeceğim ama kimse kusura bakmasın boşuna geleceksem hiç gelmeyeyim daha iyi.
Arkadaslar lutfen panik yapmayinben herkesle ozelden iletisim halindeyim. Burda gereksiz kalabalik olmasin diye ozelden hallediyorum. Ali bey para isini de dediginiz gibi yapmaktan baska care kalmiyor. En kisa zamanda para olayini da halledelim ve herkesin ici rahat olsun.
Konu GPEMREE tarafından (15/04/2015 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
Yaşanan aksaklıklardan dolayı istanbul cc işi iptal edilmiştir. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim.
arkadaşlar izmirde veya denizlide takabilecek kimse yok mu illa istanbul mu olmalı
Ali bey zaten Aydin dan istanbul a gelecekti. Gidin yanina taktirin ne guzel iste.
guzel bi etkınlık olacaktı. gercekleştiremedik. bu etkinlik icin kafa yoran herkeze tesekkur ederim kendi adıma.
Neyani şimdi yaz tatilimize hızları sabitleyip gidemeyecekmiyiz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri