Ce: İstanbul da "cruise control" isteyenler
Alıntı:
bycene Nickli Üyeden Alıntı
ali bey bir şey sorucam peki evo my life serisinde cc aktivleştirmek için ön hazırlıgı mevcutmu yoksa herhangi bir kablolama vs vs cekilecekmi ?
Kablolama olup olmaması önemli değil Cemil bey. Kablo olmadığı taktirde iş en fazla 10 dk uzar. Cc için punto olsun yeter :)
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Kablolama olup olmaması önemli değil Cemil bey. Kablo olmadığı taktirde iş en fazla 10 dk uzar. Cc için punto olsun yeter :)
çekingem şudur ali bey zaten bir çok extra kablolama olayına girdim en sonunda allah korusun yakıcaz arabayı yoksa gerçekten cc istiyorum yaptırmayı : ))
Alıntı:
bycene Nickli Üyeden Alıntı
çekingem şudur ali bey zaten bir çok extra kablolama olayına girdim en sonunda allah korusun yakıcaz arabayı yoksa gerçekten cc istiyorum yaptırmayı : ))
Ama bu extra kablolama diğerlerine ek olmayacakki. Kablo varsa zaten sorun yok. Eğer yoksa olmayan kablonun yerine çekilecek. Ha fabrikada çekilmiş ha ben çekmişim ne farkeder :)
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Ama bu extra kablolama diğerlerine ek olmayacakki. Kablo varsa zaten sorun yok. Eğer yoksa olmayan kablonun yerine çekilecek. Ha fabrikada çekilmiş ha ben çekmişim ne farkeder :)
boyle dusunursek mantıklı evet ama insan düşünmüyorda degil sanırım siz gelene kadar ben bırazdaha kafa yorucam bu konuya anlaşılan ilgin için çok tşk ederım ali bey : )
İstanbul'a geldiğinizde benim keretayıda getiriyim :D ona da bi cc lazım bazen çok hızlanıyor :D şaka bir yana aloparçaya yazdım eğer kapakta varsa orijinal olarak bende geleceğim..Tam tarih belli olsun listeye ona göre adımı yazdıracağım..
Rekora dogru gidiyoruz sanirim :)
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Valla sayimiz dedigim gibi oldugunda Ali bey inde musait oldugu zaman yapalim.
İstanbul'dan bende talibim..cruise control ..
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Sağda olur fakat sol pratik geldi sanırım onu yapmayı adet edindim :) Solun kalıbı var ama sağınkinide yapabilirim sorun olmaz :)
Tarih kesin değil Feyzullah bey haftaya belirleriz sanırım :)
ali bey ben sağ tarafa istıyorum sızce sıkıntı olmazsa.
ses tuslarını kullanmayı sevıyorum.
arkadaşlar benim eskisi punto idi yeni aracım euro 5 2013 model linea ali beye bir sorarmısınız oluyormu diye tuşlusundan
Alıntı:
sagitta Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benim eskisi punto idi yeni aracım euro 5 2013 model linea ali beye bir sorarmısınız oluyormu diye tuşlusundan
Boş ve bol zaman olsa yapılır ama punto kadar pratik olmadığından o kadar araç varken yapamam malesef.
Sanırım isteyenler bu kadar. Listeyi netleştirelim yavaş yavaş olmaz mı :)
Kim nasıl kumanda istiyor onu sırayla yazarsanız en sonda tarih ve yeri belirleriz. En önemlisi yer sanırım :)
hocam 17 nisandan sonra olabilirse bende katılmak isterim ama tarih önemli şuan istanbul dışında oldugum için tarihi bir alırsam bende tamam derim.
ali hocam ben kararsız kalıyorum direksiyonamı yaptırsak tuşlarlamı yapsak sizce hangisi sağlıklı olur .biliyosunuz direksiyon tuşlarımız hemen bozuluyoır
Alıntı:
foreverkings Nickli Üyeden Alıntı
hocam 17 nisandan sonra olabilirse bende katılmak isterim ama tarih önemli şuan istanbul dışında oldugum için tarihi bir alırsam bende tamam derim.
Zaten buyuk ihtimalle 17 sinden sonra olur. O yonden sikinti yapmayin :)
ben karar verdim Direksiyon altına ekstra butonlu 2008 1.3 tiptonik vites grande punto
tel: 0 543 387 54 61
Suan askerde olmasam bende gelirdim :) şafak 66 yozgat atarsa van :)
Re: İstanbul da "cruise control" isteyenler
listenin güncel hali nerede sıramızı görseydik :D
Listeyi bi arkadaş yapacak. Konuyu Emre bey açtığına göre bence listeyi kendisinin yapması gerekir :)
Bence, liste başvuru sırasına göre yapılırsa daha adaletli olur..
Ben butonlu olandan kesin yaptircam bi mani olmazsa istanbuldanim zaten tarih verilmesi yeterli benim icin.