Ce: İstanbul da "cruise control" isteyenler
Yanlış anlamayın çok güzel bir dayanışma örneği ama ilerleyen süreçte arıza veya hata durumunda bu sefer taktıranlar mı gidecek aydın'a. Bence özellikle elektronik aksamlarda 3 kuruş fazla olsun ama elinin altında birisinin olması şart.
Alıntı:
grandeizmit Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış anlamayın çok güzel bir dayanışma örneği ama ilerleyen süreçte arıza veya hata durumunda bu sefer taktıranlar mı gidecek aydın'a. Bence özellikle elektronik aksamlarda 3 kuruş fazla olsun ama elinin altında birisinin olması şart.
Daha öncede söyledim yapan varsa herkes ona yaptırsın benim için problem değil ama forumda kaç tane araca uygulama yaptım şimdiye kadar tek bir şikayet almadım. Arıza çıkarma olasılığı yok gibi birşey o yüzden bu konuda herkesin içi rahat olsun arıza konusunda.
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Tamam o zaman sizi de listeye ekliyorum. İns yeterli sayiyi tutturabiliriz.
direksiyon tuşlusu ya da kollu olalın fiyat farkı nedir.
Yani tamam desek çaka mal olacak?
Aradaki fark 300 tl gibi bir fark. Konunun ilk veya ikincisi sayfasinda fiyat bilgisi belirtmistim.
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Olur arkadasim neden olmasin :) benim icin sıkınti olmadigi icin pm attim herkese.
orjinal kollu isterseniz
Kol fiyati ( tahmini 300 tl ) + 100 tl + Ali bey in yol parasi
Direksiyon tuslarindan kontrollu isterseniz
120tl + Ali beyin yol parasi
Direksiyon altina ekstra butonlu isterseniz
120tl + Ali bey in yol parasi
Direksiyon tuşlarından kontrol benim için uygundur önceden yapılmış bir görseli mevcutmudur?
Ali beyin uyguladigi ve benim de bildigim bircok arkadas var mevcut olan. Ben de mesela direksiyon tuslarindan olani yaptiriyorum. En mantiklisi da o bence.
Direksiyon tuşları derken nasıl bir görünüm oluyor onu merak ettim hali hazırdaki tuşlarmı kullanılıyor yoksa ek birşey mi yapılıyor google da aradım bulamadım örnek hep kollu olanlar var
Alıntı:
onteo Nickli Üyeden Alıntı
Direksiyon tuşları derken nasıl bir görünüm oluyor onu merak ettim hali hazırdaki tuşlarmı kullanılıyor yoksa ek birşey mi yapılıyor google da aradım bulamadım örnek hep kollu olanlar var
Sol taraftaki tuşlar kullanılıyor. Tuşlar altındaki board çıkarılıp kendi yaptığım boardu koyuyorum.
Eklenti 31281
Sonra mode kısmındanfalan cruise controle geçiş yapılıyo sanırım normal eski kontroller bozulmadan
Alıntı:
onteo Nickli Üyeden Alıntı
Sonra mode kısmındanfalan cruise controle geçiş yapılıyo sanırım normal eski kontroller bozulmadan
Yok hocam sol tarafla artık sadece cc kullanabilirsiniz radyo fonksiyonlarını çalıştıramazsınız.
direksiyon altına ekstra butonlu bu oluyor sanırım
Emre hocam beni de listeye yazabilirsiniz. Direksiyondan kontrollü olan sistemden istiyorum..
Alıntı:
kecelikalem54 Nickli Üyeden Alıntı
Emre hocam beni de listeye yazabilirsiniz. Direksiyondan kontrollü olan sistemden istiyorum..
Tamam hocam seni de ekliyorum. :)
Orijinal kolu nereden temin edeceksiniz bende düşünüyorum ama orijinal olmasını isterim..
Kesin kararini veren arkadaslar burdan bildirim yaparmisiniz?
Taktırmak İstenlerin Listesi
1) Emre Kumru (GPEMREE)
2) Özkan Şen (ozi28)
3) Feyzullah
4) Cam Ülgen (canulgen)
5) Aydın T. (tosturuk) - BELKİ
6) apro - BELKİ
7) Kaya Çorak (Arkheron) - BELKİ
8) Kemal Tansu Akalın (KemalTansu) - BELKİ
9) Ali Ozan Yücel (Evolution37) - BELKİ