Ce: İstanbul da "cruise control" isteyenler
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
O ne ya 2-3 kişiydiniz birden nasıl toplandı bu kadar insan :) bu iş çok fazla uzamayacak anlaşılan :)
İnsaallah :)
Ali bey bu ısı nasıl yapacaksın yaa. Ne kadar cok kısı oldu. 1 gunde halledebılecekmısın kı? Kafan cok agrıyacak gıbı sök tak sök tak. :)
Bir günde bitmez ise ikiye böleriz :) 1. Grup 2. Grup diye ve 2 günde hallederiz :) bana istanbulda kalacak yer çok nasıl olsa :) sülalenin yarısı orada :) arkadaşlar sabırlı olursa benim için sıkıntı yok yeterki arkadaşlar sakin ve sabırlı olsun :)
merhabalar ali bey direksiyon taşlarından yapınca tüm tuşlar mi devre dışı kalıyor ? hangileri iptal edilecek ve işlevi nasıl olacak
Direksiyonun sol tarafındaki üç tuş iptal olacak Ethem bey sağ taraftaki tuşlar çalışmaya devam edecek.
Tarih kesinleşirse bende varım ama tarihi görmeden zor... iş nedeniyle istanbulda olmayabiliyorum ...orijinal kol aloparca'da 250liraya var orijinal düşünüyorum......
parçaları bizmi temin edicez ali bey
Alıntı:
umut24 Nickli Üyeden Alıntı
parçaları bizmi temin edicez ali bey
Yok parçaları ali bey kendisi temin ediyormuş 120tl'nin içinde isteyene direksiyon düğme devresi isteyene ayrıca tuşlu hangisini istersen.................
Sol taraftakı ses tuslarına olmasa da sağ taraftakı direksıyon tuslarına yapsak olmazmı? Hazırladıgınız devre nın seklı yuzunden mı sol a takıyoruz.
Tarih tam olarak kesinleştimi arkadaşlar.
Alıntı:
sercankah Nickli Üyeden Alıntı
Sol taraftakı ses tuslarına olmasa da sağ taraftakı direksıyon tuslarına yapsak olmazmı? Hazırladıgınız devre nın seklı yuzunden mı sol a takıyoruz.
Sağda olur fakat sol pratik geldi sanırım onu yapmayı adet edindim :) Solun kalıbı var ama sağınkinide yapabilirim sorun olmaz :)
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Tarih tam olarak kesinleştimi arkadaşlar.
Tarih kesin değil Feyzullah bey haftaya belirleriz sanırım :)
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Sağda olur fakat sol pratik geldi sanırım onu yapmayı adet edindim :) Solun kalıbı var ama sağınkinide yapabilirim sorun olmaz :)
Tarih kesin değil Feyzullah bey haftaya belirleriz sanırım :)
O zaman haftaya kadar takipte kalmaya devam. Umarım İsatnbul'da olduğum bir vakte denk gelir.
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu butonları nereye monte ediyorsunuz
Eklenti 31290
Eklenti 31291
Eklenti 31292
Sinyal kolunun altındaki kapağa monte ediliyor.
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
benimde adım listeye eklenebilir.
direksiyon düğmelerine montajlamayı izmir-bursa-balıkesir civarında yapan var mı? fiyatı hem uygun geldi hem de kullanışlı CC olur.
Samet bey ben aydın nazillideyim izmire çokta uzak değil buyurun bir ara gelin hem çayımı içersiniz hemde montaj yaparız.
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Samet bey ben aydın nazillideyim izmire çokta uzak değil buyurun bir ara gelin hem çayımı içersiniz hemde montaj yaparız.
Ali bey çok teşekkür ederim. Ben balıkesirde ikamet ediyorum izmire yada bursaya fuar yada alışveriş için günü birlik gidebiliyorum. En yakın mayısta fuar için izmire gideceğim. aydın için vaktim olmaz yani. ama bu sizin sistemi izmirde yapan yer varsa bilmek isterim.
Alıntı:
samweb Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey çok teşekkür ederim. Ben balıkesirde ikamet ediyorum izmire yada bursaya fuar yada alışveriş için günü birlik gidebiliyorum. En yakın mayısta fuar için izmire gideceğim. aydın için vaktim olmaz yani. ama bu sizin sistemi izmirde yapan yer varsa bilmek isterim.
İnanın yapan var mı bilmiyorum. Sanırım Türkiyede şu an için sadece ben yapıyorum :)
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
İnanın yapan var mı bilmiyorum. Sanırım Türkiyede şu an için sadece ben yapıyorum :)
ali bey bir şey sorucam peki evo my life serisinde cc aktivleştirmek için ön hazırlıgı mevcutmu yoksa herhangi bir kablolama vs vs cekilecekmi ?